Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Το ρίσκο του υπόγειου “deal” Παπανδρέου – Μπόμπολα!..

Χθες το μεσημέρι η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε με σοκ και δέος την συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Και είναι γνωστό από χρόνια ότι ο εκάστοτε κυβερνήτης δεν απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά σε άλλα πράγματα που ο ίδιος επιλέγει. Όμως χθες ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό. Είδαμε την ελληνική ενσάρκωση του George Bush, του εγκληματία κυβερνήτη ο οποίος με την άνεση της υποστήριξης των ελεγχόμενων ΜΜΕ και των τρισεκατομμυρίων $$$ που εξέδιδε η κεντρική του τράπεζα, κατέστρεψε μέσα σε 8 χρόνιατην ισχυρότερη χώρα του πλανήτη. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ένα χρόνο μετά τα ασύλληπτα ψέυδη που τραύλιζε πέρυσι τον Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ και τα ακόμα πιο ασύλληπτα ψεύδη με τα οποία υφάρπαξε από την ελληνική κοινωνία την ΕΞΟΥΣΙΑ, επέδειξε χθες ένα βουνό από θράσος! Αντί να προσπαθήσει να αρθρώσει κάποια δικαιολογία για την περυσινή εξαπάτηση 11 εκατομμυρίων συμπολιτών του, κατέληξε να κάνει επίδειξη αυθάδειας, αλαζονείας και ισχύος ως προς τις προσωπικές του πράξεις και αποφάσεις που κατεδαφίζουν την Ελλάδα – όσο βεβαίως παραμένει εντεταλμένος (από άλλους) κλειδοκράτορας της δικής μας χώρας.

Είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον και η απάντηση του στην ερώτηση δημοσιογράφου για την επικείμενη δίκη και πιθανή φυλάκιση του ομολόγου του της Ισλανδίας, ερώτηση που προσπέρασε με περισσή άνεση και υπερ-αυτοπεποίθηση.

Αυτή η υπερβολική επίδειξη αυτοπεποίθησης του Γιώργου Παπανδρέου και της ομάδας του, απέναντι στην παρανομία και την αντισυνταγματικότητα, εκδηλώνεται αυτό τον διάστημα σε διάφορα επίπεδα του κράτους. Λόγου χάρη, αυτό το διάστημα συντελείται ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατάρτισε και προωθεί μέσω του αρμόδιου υπουργού Χάρη Παμπούκη τον νέο εγκληματικό νόμο με το αμερικάνικο (τι άλλο) υποκοριστικό “Fast Track”.

Το περιεχόμενο του νόμου μπορείτε να το διαβάσετε άρθρο προς άρθρο:

Σχέδιο Νόμου για μεγάλα Δημόσια Έργα και Επενδύσεις (“FAST TRACK”)

Για αυτούς που δεν έχουν το χρόνο και την διάθεση να διαβάσουν τα επιμέρους, ο νόμος έχει κάτω από το κέλυφος του τα εξής εγκλήματα:

Η κεντρική διοίκηση της Ελλάδας αυτή την στιγμή είναι χρεοκοπημένη και έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών, καθώς αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της (επιστροφή ΦΠΑ, ΕΣΥ, εφάπαξ, προμηθευτές δημοσίου, κατασκευαστές, κλπ, κλπ, μέχρι και τα μικρά παιδιά τα πετούν απ’ τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς γιατί δεν έχουν λεφτά να τους λειτουργήσουν!!). Η χρεοκοπημένη Ελλάδα όμως υπερ-χρεώθηκε για ακόμα μια φορά εκτοξεύοντας το εξωτερικό χρέος από τα 300 δις στα 410 δις ευρώ, πνίγοντας στο χρέος ακόμα και τα τρισέγγονα και τα τετρακισέγγονα των Ελλήνων. Αυτός ο πακτωλός δισεκατομμυρίων όπως είναι φανερό δεν “εμφανίζεται” πουθενά στην Ελληνική κοινωνία, καθώς προορίζεται για συγκεκριμένα χέρια (το είπε και ο ίδιος ο Παπανδρέου, για άλλη μια φορά “Λεφτά υπάρχουν!.. το θέμα είναι σε ποιες τσέπες μπαίνουν…”, σε αυτό ήταν ειλικρινής! Ο πακτωλός λοιπόν των 110 δισεκατομμυρίων, εξασφαλίστηκε με τελικό προορισμό δυο κατηγορίες αποδεκτών:

  • Η πρώτη κατηγορία είναι οι ελληνικές ιδιωτικές τραπεζικές επιχειρήσεις που έχουν εδώ και καιρό χρεοκοπήσει. Συντηρούνται όμως παράνομα, διασωληνωμένες με περισσότερα από 70 δις που έχουν λάβει χωρίς καμία νομιμοποίηση, κοινωνική συναίνεση και με κανένα κοινωνικό όφελος καθώς η χώρα τριτοκοσμιοποιείται.
  • Η δεύτερη κατηγορία είναι η εγχώρια επιχειρηματικο-κατασκευαστική ελίτ και οι μεγάλοι όμιλοι του εξωτερικού, που έχουν μαζευτεί σαν όρνεα πάνω από το κεφάλι της Ελλάδας.

Για αυτή την δεύτερη κατηγορία (με προεξέχον μέλος τον Μπόμπολα και τους επιχειρηματικο-κατασκευαστικούς του ομίλους Πήγασο και Ελλάκτωρ), υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα!!! Το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο αδυνατούσε να εξυπηρετήσει την απορρόφηση τέτοιων τεράστιων κεφαλαίων, καθώς για τις μεγάλες επενδύσεις υπήρχαν συγκεκριμένες διαδικασίες θεσμικών εμποδίων στην αυθαιρεσία. Λόγου χάρη, άδειες αρχαιολογικών και πολεοδομικών υπηρεσιών, εκτεταμένων περιβαλλοντικών και άλλων μελετών, καθώς και νόμοι που απαγόρευαν συγκεκριμένες αυθαιρεσίες. Τέτοιες εγκληματικές αυθαιρεσίες οι οποίες στο εξής θα επιτρέπονται χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι μεταξύ άλλων η καταπάτηση του αιγιαλού που αποτελεί δημόσια περιουσία (κοινοκτημοσύνη των Ελλήνων)… μέχρι και η εκχώρηση της υφαλοκρηπίδας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Και όλα αυτά σε αγνώστους “επενδυτές” τους οποίους ο Γ. Παπανδρέου με την συμμορία του (και με την κάλυψη και υποστήριξη του Μπόμπολα απ’το παρασκήνιο), θα εμφανίσουν λίγο πριν παραδώσουν την εξουσία – όπως είναι το έργο που έχουμε ξαναδεί!..

Με τον νέο νόμο “Fast Track” λοιπόν, δρομολογείται η υλοποίηση “επενδύσεων” από τους προνομιούχους υποστηρικτές της Κυβέρνησης εντός Ελλάδος (όπως ο Μπόμπολας και μερικοί ακόμα), καθώς και άγνωστοι μεγάλοι ξένοι όμιλοι. Όλοι τους περιμένουν να πέσουν πάνω στα ελληνικά φιλέτα γης και θάλασσας, αλλά και τους εθνικούς φυσικούς πόρους όπως το πετρέλαιο προκειμένου να τα εκμεταλλευθούν και να θησαυρίσουν με τον πιο θρασύ και εγκληματικό τρόπο. Οι διαδικασίες παραχώρησης των έργων είναι πλέον super-express (ίσα-ίσα προλαβαίνουν να υπογράψουν τις συμβάσεις μέχρι να πέσει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ). Τα θεσμικά εμπόδια, φεύγουν απ’ τη μέση!!! και η χρηματοδότηση των μεγάλων αυτών “επενδύσεων” μπορούν πλέον να ρεύσουν, από τον πακτωλό του χρέους των τρισεγγονιών μας, δηλαδή απ’ το πακέτο του ΔΝΤ!!!

Φυσικά ο χρόνος εκτέλεσης του εγκλήματος είναι ελάχιστος καθώς η παρούσα κυβέρνηση μετράει μήνες μέχρι να πέσει και για αυτό πρέπει άμεσα να υπογράψει (με την επικοινωνιακή κάλυψη και υποστήριξη του Μπόμπολα) αυτές τις συμβάσεις… Μετά, η συμμορία του Γιώργου Παπανδρέου θα προσπαθήσει να εξαφανιστεί όπως και η αντίστοιχη του Κώστα Καραμανλή…

Η υπερβολική όμως αυτοπεποίθηση της διαπλεκόμενης παρέας Παπανδρέου – Μπόμπολα και λοιπών εγκληματιών, αποτυγχάνουν να λάβουν υπόψη μερικές αφανείς παραμέτρους. Τα νέα Μέσα (social media), επικοινωνούν ασταμάτητα το έγκλημα και το διαδίδουν γεωμετρικά, εντός και εκτός Ελλάδος. Και ακόμα, η ιστορία – που προφανώς δεν τους έχει διδάξει τίποτα – έχει αποδείξει ότι και οι κυβερνήτες φυλακίζονται καθώς και οι μεγαλοεπιχειρηματίες… πολύ μεγαλύτεροι απ’ τον Μπόμπολα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι απόλυτα εφησυχασμένος καθώς κινείται επί δεκαετίες στο απυρόβλητο του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Όμως, με την προσεχή καταψήφιση και διάλυση του δικομματισμού και την αναδιάρθρωση του πολιτικού συστήματος, προκύπτει μια εξαιρετικά δυσμενής πιθανότητα: η επόμενη κυβέρνηση θα προσπαθήσει να σχηματιστεί με κοινωνική συναίνεση και με υποχρεωτικές διαδικασίες ρήξης με το εγκληματικό κατεστημένο και επομένως είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να του δώσει αναδρομική ισχύ! Επειδή μάλιστα η Ελλάδα είναι εξίσου πιθανό να αποχωρήσει και από την συμμορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα να καταφύγουν στην υποστήριξη των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.

Όσο για τον διεφθαρμένο εθνικό εργολάβο, κατεδαφιστή της Ελλάδας και διαχρονικό υποστηρικτή και συνένοχο της οικογένειας Παπανδρέου (http://bit.ly/cMcGye), πλησιάζει και η δική του ώρα… Μόλις η πίεση της κοινωνίας των πολιτών εξαναγκάσει το άνοιγμα των συμβάσεων όλων των σκανδαλωδώς χαριστικών έργων και των ΣΔΙΤ που έχει λάβει την τελευταία δεκαετία (ή ανάλογα με τους νέους νόμους και παλιότερα), ο Μπόμπολας και η οικογένεια του θα βρεθούν στην θέση και τον “χώρο” που τους αναλογεί…

Στην εποχή μας, ο ΧΡΟΝΟΣ είναι ένα μέγεθος του οποίου η καταλυτική επίδραση έχει ασύλληπτα μεταμορφωθεί! Μεγάλες κοινωνικές και θεσμικές αλλαγές που απαιτούσαν αιώνες ή δεκαετίες, προκύπτουν σήμερα μέσα σε μια χρονιά και συχνότερα σε μήνες ή βδομάδες!..

Αντικειμενικά, η ΦΥΛΑΚΗ αποτελεί το μεγάλο ρίσκο που έχουν τραγικά υποτιμήσει τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει ομαδικές μηνύσεις πολιτών για εσχάτη προδοσία (http://zoidosia.blogspot.com) όσο και ο πατριάρχης Γιώργος Μπόμπολας, ο οποίος μπορεί να έχει ξεπεράσει τα 80, αλλά τα παιδιά του είναι εξίσου υπόλογα για τα εγκλήματα που συντελούνται με την δική του ηθική αυτουργία.

Ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν σχηματιστεί ήδη και συνεχίζουν να αυξάνονται κοινότητες ενεργών πολιτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Κοινότητες που υφίστανται εδώ και χρόνια τις συνέπειες των εγκλημάτων του Μπόμπολα. Στο Γραμματικό, στη Χαλκιδική, στην Πάρνηθα, σε όλη την Ελλάδα. Οι πολίτες πλέον βγαίνουν μπροστά!.. (http://bit.ly/bY0dDD) με πρόσωπα, με την ευθύνη των λόγων τους και με ολοκληρωμένες αποδείξεις και τεκμήρια των εγκλημάτων που καταγγέλουν! (http://bit.ly/ccX9lx)

Πόσο άραγε νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να “κρύβουν” στις μέρες μας θηριώδη πολιτικο-οικονομικά εγκλήματα εναντίον μιας ολόκληρης Κοινωνίας ;…

Ενεργοί πολίτες, κάντε το ελάχιστο για τον εαυτό σας και την Ελλάδα..

http://bobolasgate.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: