Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

"Γέρνει" όπως τα υποβρύχια: Ενώθηκε με τον ... "καλό του"(!) ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών!

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και αντικαγκελάριος Γκίντο Βεστερβέλε, σφοδρός πολέμιος της Ελλάδας, τουλάχιστον κατά την διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων της περασμένης άνοιξης για το αν πρέπει να δοθεί οικονομική βοήθεια στην χώρα maw η όχι, επισημοποίησε με αστική ένωση τη πολυετή σχέση με το σύντροφό του Μίκαελ Μροντς, αναφέρουν δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου τα οποία επιβεβαίωσε το κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP)!

Η τελετή, σημειώνει το Spiegel, έγινε σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων στη Βόννη, πόλη καταγωγής του Βεστερβέλε, αρχηγού του FDP. Και μη χειρότερα!

Ο Μροντς, 43 ετών, είναι διοργανωτής αθλητικών εκδηλώσεων και διατηρεί σχέση με τον 48χρονο Βεστερβέλε από το 2003.

Η υπουργοποίηση του τελευταίου μετά τις εκλογές του 2009 έφερε τη σχέση τους στο προσκήνιο.

Αν και ο Μροντς έχει ταξιδέψει σε επίσημες αποστολές του υπουργού (με δικά του έξοδα πάντως), ο Βεστερβέλε δέχτηκε επικρίσεις για το ότι ο Μροντς πιθανόν να εκμεταλλευόταν τα ταξίδια για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες (αυτό τους πείραξε από την όλη υπόθεση)!

Στη Γερμανία δεν επιτρέπεται μεν ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου αλλά τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να προχωρήσουν σε αστική ένωση που τους δίνει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τα ετερόφυλα.

Ποιος έχει το ρόλο του γαμπrού και ποιος της νύφης, δεν είναι γνωστό. Aλλά φαίνεται ότι εκτός από τα γερμανικά υποβρύχια, "γέρνουν" και οι υπουργοί τους...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημ.axinosp:Είδατε τι καλό που είναι το τέταρτο Ράιχ δεν σκοτώνει πια τους Ομοφυλόφιλους, τους Τσιγγάνους και τους Εβραίους διαβάζοντας το πιπεράτο αυτό άρθρο. Από δω και μπρος θα εξωντώνει, μόνο γουρούνια Έλληνες, Ισπανούς, Ιταλούς, Ιρλανδούς και Πορτογάλους (PIIGS).

Δεν υπάρχουν σχόλια: