Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Geithner: Δυσκολότερη η ανάκαμψη στις ΗΠΑ

"Η αμερικανική ανάκαμψη είναι βραδύς και δύσκολη εξαιτίας του υπερβολικού δανεισμού των τραπεζών και της υπερεπένδυσης στην στεγαστική αγορά που οδήγησε άλλωστε στην οικονομική ύφεση", δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών T. Geithner.

Συγκεκριμένα ο T. Geithner δήλωσε στο συνέδριο του Εμπορικού Επιμελητηρίου ότι «η τεράστια αύξηση της μόχλευσης στο χρηματοοικονομικό σύστημα, οι υπερβολές σε επενδύσεις real Estate σε διάφορες περιοχές της χώρας, ουσιαστικά στέκονται εμπόδιο στην ανάκαμψη».

Euro2Day

Σημ.axinosp:Ανάκαμψη το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Αμερική!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: