Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παυλάρας στο Πεντελικόν

Σα να μην συμβαίνει τίποτα. Όπου χρεοκοπία, όπου άρθρο 99, όπου δανεικά κι αγύριστα ο Πόντιος παρών. Την επόμενη μέρα της αίτησης του ομίλου Πεντελικόν ο Ψωμιάδης έπινε εκεί τον καφέ του.
Γράφει ο 80άρης
Σα να μην συμβαίνει τίποτα, λοιπόν, ο κ. Παύλος Ψωμιάδης εμφανίζεται στα μέρη του… καλού κόσμου, κάνει τα ραντεβού του και δείχνει (να είναι καλά ο άνθρωπος) ένα άτομο που σφύζει από ζωή παρά τα κακουργήματα που αντιμετωπίζει στη Δικαιοσύνη, καθώς και την οργή της κοινωνίας και την χλεύη του επιχειρηματικού κόσμου. Μάλιστα, ο κεφάτος Παύλος έκανε συνεχώς αστειάκια με τους σερβιτόρους ακόμα και για την περιπέτεια του ξενοδοχείου με την αίτηση υπαγωγής του στο άρθρο 99.

Υ.Γ.: Όλα αυτά την στιγμή που η Αστυνομία μετέφερε στην Δικαιοσύνη αλυσοδεμένο τον πρατηριούχο που τόλμησε να αψηφήσει το πλαφόν στα καύσιμα κατά… ένα λεπτό. Μάλιστα, υπό το τηλεοπτικό φως των καναλιών για να περάσει η… σοσιαλιστική κυβέρνηση το μήνυμα ότι δεν αστειεύεται με τους παραβάτες (αρκεί να είναι τίποτα πρατηριούχοι).

FMVoice
ONLINE-PRESS
Σημ.axinosp:Μα στην χώρα της λαμογιάς και της αρπαχτής (η φαιδρά πορτοκαλέα μας τελείωσε) όλα αυτά τα πράγματα είναι πολύ φυσικά, γιατί οι Τραπεζίτες είναι υπεράνω νόμου !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε παιδιά δεν φταίει η δικαιοσύνη που δεν καταδικάζει τα λαμόγια..
Δεν το κάνει επειδή δεν είναι στη δικαιοδοσία και δεν έχει ούτε το έμψυχο δυναμικο ούτε την τεχνογνωσία για κάτι τέτοιο.
Για αυτό τον λόγο,αφήνει τα λαμόγια να τα δικάσει και τα καταδικάσει ο λαός, πρώτα στη συνείδηση του και μετά με έμψυχο δυναμικό πλαισιομένο από αιμοδιψή Ζόμπι να επιβάλει τις όποιες ποινές!!!!