Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνικός στρατός κατά «εχθρού λαού»

Σε ασκήσεις ετοιμότητας για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων επιδίδονται τις τελευταίες μέρες οι Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού στο Μεγάλο Πεύκο, όπως αποκάλυψε το εβδομαδιαίο περιοδικό 'Επίκαιρα'.

Οι ένστολοι εκπαιδεύονται στη ρίψη χημικών και δακρυγόνων αλλά και στη σώμα με σώμα αντιμετώπιση του πλήθους, προφανώς σε μια επιχείρηση που καμία σχέση δεν έχει με τη συνήθη στρατιωτική εκπαίδευση και δραστηριότητά τους.
Τα επιτελεία των υπουργών Εθνικής Άμυνας και "Προστασίας του Πολίτη" επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης του "εχθρού λαού" σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών και κινητοποιήσεων που μπορεί να σταθεί αδύνατο για τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρατήσουν και να καταστείλουν.

Εδώ βέβαια επιβεβαιώνεται και η "συνέχεια" του κατασταλτικού κράτους που πνίγει ελευθερίες για να διατηρήσει την τάξη: Το κύμα οργής που χτύπησε την κυβέρνηση της "επάρατου Δεξιάς", με τα Δεκεμβριανά της νεολαίας που συντάραξαν τον κόσμο, δίνει μαθήματα στην κυβέρνηση του ΔΝΤ, που θα κληθεί όπως υπολογίζουν να αντιμετωπίσει κάτι μεγαλύτερο.

Τότε, ήταν ο διάδοχος του Βύρωνα Πολύδωρα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, επικεφαλής της κατασταλτικής εκστρατείας που αντιτάχθηκε στη δύναμη των μαζών. Τώρα, την ευθύνη για τη στρατιωτικού τύπου καταστολή θα την έχει η "αριστερή πτέρυγα" της κυβέρνησης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ, Χρήστος Παπουτσής, μαζί με τη "δεξιά πτέρυγα" του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Στρατός και αστυνομία είναι τα σύγχρονα σύμβολα στη νέα εποχή του ΔΝΤ, της λαϊκής οργής και των ευρύτερων κοινωνικών ζυμώσεων. Η αστυνομοποίηση του στρατού και το αντίστροφο και η βίαιη περιστολή δημοκρατικών ελευθεριών είναι το μόνο αντίδοτο που βρίσκουν οι κυβερνώντες στην ογκούμενη κοινωνική δυσαρέσκεια και αγανάκτηση, την οποία τρέμουν ως πιθανό φορέα ανατροπών που θα κλονίσουν την αστική κυριαρχία και τον πολιτικό συσχετισμό.
Πριν
Αλεπού
Σημ.axinosp:Ο στρατός δεν θα εμπλακεί πιστεύω στην καταστολή διαδηλώσεων αλλά στην φύλαξη των Ζόμπι Ελληνικών Τραπεζών όπως συνεχίζουν να κάνουν και με τις κεραίες τηλεόρασης του Υμητού!! Ο λόγος που αναβλήθηκαν τα τεστ κοπώσεως από την Τράπεζα της Ελλάδος είναι ότι θα έδειχναν το ρεζιλίκι αυτό και ταυτόχρονα το κύμα πανικού θα ήταν ανεξέλεκτο από τους καταθέτες που πιστεύουν ότι τα λεφτά τους είναι ασφαλή στις Τράπεζες. Δεν υπάρχει κανείς αναλυτής παγκόσμια που να μην έχει κατατάξει τις μετοχές των Ελληνικών Τραπεζών σαν "σκουπίδια". Οι περισσότεροι Έλληνες αποβλακωμένοι από τη τηλεόραση συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα καινούργια σήριαλ μη γνωρίζοντας ότι τα λεφτά τους έχουν φαγωθεί και έχουν μεταφερθεί μέσω του χρηματιστηρίου σε άλλες χώρες, ας πρόσεχαν !!

1 σχόλιο:

Απόλλων είπε...

Γιατί εγώ νομίζω ότι το σύστημα την έχει "πατήσει" χοντρά κι εκπαιδεύει τσάμπα εκείνους τους Έλληνες που θα είναι η "αιχμή του δόρατος" όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή ;

Ε ;