Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παράξενο και ανεξήγητο «βέλος», σχηματίστηκε στον ουρανό του Ολύμπου!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Παράξενο και ανεξήγητο «βέλος», σχηματίστηκε στον ουρανό του Ολύμπου!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους, οι κάτοικοι του Λιτόχωρου Πιερίας, όταν αντίκρισαν νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, ένα πρωτόγνωρο θέαμα στον ουρανό.
Όσοι είχαν την τύχη να είναι ξύπνιοι λίγο μετά την ανατολή του ηλίου, έγιναν μάρτυρες ενός μοναδικού και αξιοπερίεργου θεάματος.
Έκπληκτοι κοιτώντας ψηλά, πάνω από τα σπίτια τους, διέκριναν ένα τεραστίων διαστάσεων «βέλος», που είχε σχηματιστεί ξεκάθαρα και δέσποζε ψηλά, πάνω από τον Όλυμπο!
Πάνω από το αιώνιο ψηλό βουνό, σπίτι των θεών του Ολύμπου, σχηματίστηκε ένα μοναδικό ουράνιο σχήμα, που οι κάτοικοι πρώτη φορά αντίκρισαν στα μάτια τους.
Πολλοί δε δίστασαν να αναφερθούν στην παρουσία κάποιας εξωγήινης μορφής ζωής.
Άλλοι το απέδωσαν σε τυχαίο τερτίπι του ουρανού και κάποιου σύννεφου.
Δεν έλειψαν όμως κι αυτοί που είδαν μπροστά τους ένα σημάδι κάποιου Ολύμπιου Θεού.
Ποιος έχει δίκιο;
Έδειχνε κάτι αυτό το βέλος;
Ήθελε κάποια άλλη μορφή ζωής, ή κάποια ανώτερη δύναμη, να μας υποδείξει κάτι;
Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά.
topeiraxtiri.blogspot.com ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τις αποκλειστικές φωτογραφίες για να κρίνετε ιδίοις όμασι!
topeiraxtiri
Αλεπού του Ολύμπου
Σημ.axinosp:"Εδώ και χρόνια ετοιμάζεται ο πόλεμος των θεών. Ο τρίτος παγκόσμιος. Πριν πέντε χρόνια, το 2005 είχα μιλήσει με έναν Ουγγροεβραίο αρχιμασόνο. Ο τύπος, νομίζοντας ότι είμαι ένας ακόμα χριστιανηλίθιος, προσπαθούσε να με πατρονάρει λέγοντας πως θα έρθει η στιγμή να διαλέξω πλευρά στην αναμέτρηση που προετοιμάζεται. Του απάντησα ότι έχω ήδη διαλέξει πλευρά, χωρίς όμως να του εξηγήσω λεπτομέρειες.
... Δεν του εξήγησα ότι έχω διαλέξει την πλευρά του "ελαττωματικού" γονιδίου μου. Κι ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα έρθουν ισοπαλία οι χριστιανοί με τους μωχαμέτηδες για να κερδίσουν τελικά οι Ιουδαίοι με τον νέο απατεώνα που θα παρουσιάσουν ως σωτήρα του πλανήτη μετά το μπάχαλο.
...Δεν του εξήγησα ότι υπάρχει μια φατρία που είναι εναντίον όλων των ειδώλων. Η φατρία που ελπίζει για το καλύτερο σενάριο, αλλά που είναι προετοιμασμένη για το εφιαλτικότερο. Οι δικοί της θεοί δεν έχουν ανάγκη από πίστη και προσκύνημα, είναι ένα μαζί της. Τα μέλη της είναι ορκισμένοι εχθροί του κάθε μασονοδυνάστη και πολεμούν μόνο για την πάρτη τους. Δεν θέλουν ούτε να σκλαβώσουν, ούτε να απελευθερώσουν κανέναν. Δεν λυπούνται κανέναν, ούτε ζητούν λύπηση."
Μαύρη φατρία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ξεκάθαρα αραιό σύννεφο απο αεροψεκασμό (chemtrail). Σαν αυτά που ψεκάζουν κάθε μέρα πάνω απο τα κεφάλια μας χωρίς κανείς να ρωτά και να νοιάζεται. Είναι τέτοια η αποχαύνωση του πλυθυσμού που ενώ τον φτύνουν λέει ότι βρέχει. Ξυπνήστε και σηκώστε λίγο το κεφάλι σας στον ουρανό. Ψεκάζουν διαρκώς και αδιαλείπτως......τί ; Εμ μα φυσικά μαγικά βέλη....