Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βαμβάκι από σούπερ μάρκετ αγόρασε μεγάλο νοσοκομείο

Πεννυ Μπουλουτζα

Σοβαρές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά καταγράφονται σε νοσοκομεία της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Κυριακή κατά την εφημερία του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το προσωπικό αναγκάστηκε να αγοράσει βαμβάκι από το σούπερ μάρκετ. Την ίδια στιγμή όλο και πιο έντονα καταγράφονται τα προβλήματα που προκύπτουν από το νέο σύστημα αποζημίωσης των εφημεριών των νοσοκομειακών γιατρών, το οποίο αποκαλύπτεται ιδιαίτερα δαπανηρό για το Δημόσιο.

Στο «κουβάρι» των προβλημάτων του χώρου της Υγείας αναφέρθηκαν χθες τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σε δύο διαδοχικές συναντήσεις που είχαν με τον νέο υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο. Ο υπουργός «υποδέχθηκε» τον ΠΙΣ, θέτοντας την εύλογη, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, απορία: «Πώς τα καταφέρατε να τα μπλέξετε έτσι στην Υγεία;», διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στο σύνολο των παραγόντων του χώρου.

Τα μέλη του ΠΙΣ έθεσαν μια σειρά ζητημάτων μεταξύ των οποίων η ιατρική εκπαίδευση, η καθυστέρηση στις προσλήψεις νέων γιατρών, τα χρέη του ΟΠΑΔ προς τους συμβαλλόμενους γιατρούς και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Ειδικά για το τελευταίο, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες ενεργοποιείται το συμβούλιο συντονισμού για τη διαμόρφωση ενός Ενιαίου Συστήματος Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, με την ένταξη, με λειτουργία σε ενιαίο πλαίσιο, μονάδων υγείας του ΕΣΥ και ασφαλιστικών Ταμείων. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σήμερα θα εκταμιευτούν 120.000.000 ευρώ για να καλυφθούν χρέη του ΟΠΑΔ προς τους φαρμακοποιούς.

Καθημερινή

Σημ.axinosp:Δηλαδή για πρώτη φορά ψώνισε το νοσοκομείο φτηνότερα χωρίς καπέλο από την Siemens Medical!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: