Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Από την σχετική σελιδα στο facebook:
http://www.facebook.com/pages/PROEDRE-MEN-YPOGRAPSEIS-TA-DIATAGMATA-TES-NTROPES-ERGASIAKA-ASPHALISTIKO/137979132882179

Πρόεδρε, κύριε Παπούλια, είναι αδύνατον να δεχτούμε το γκρέμισμα των ονείρων μας, την υποδούλωση μας στις ορέξεις των οικονομικά ισχυρών, το γκρέμισμα όποιας κατάκτησης καταφέραμε τα τελευταία χρόνια. Τους νέους μας ανασφάλιστους και μεροκάματα εξευτελιστικά, τα τιμημένα γηρατειά μας, να μην έχουν την δυνατότητα να πάρουν τα φάρμακα τους, και τους νέους γονείς σε απόγνωση μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα απαραίτητα, ώστε να μεγαλώσουν με στοιχειώδης αξιοπρέπεια τα παιδιά τους. Και όλα αυτά με διατάγματα, ούτε καν με ψηφοφορία από την βουλή, γι αυτό ζητούμε να μην υπογράψεις αυτά τα διατάγματα, για να μπορούμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε
Μη προνομιούχος
Σημ.axinosp:Ρε ο Παπούλιας έχει υπογράψει ότι έδωσε λεφτά για το κωλόσπιτο(η Ροζ βίλα της Λιάννη-Παπανδρέου), υπέγραψε εν ψυχρώ το μνημόνιο ΔΝΤ χωρίς να έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία στην Βουλή (180+), στο ασφαλιστικό θα τον πιάσουν οι τύπεις, το ανδρείκελο αυτό.
Ξυπνάτε ρε, δεν θα σας σώσει ρε μαλάκες, κανένας πρίγκηπας όσο εσείς αράζετε στους καναπέδες σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα χέρια να του κόψουνε, θα υπογράψει με τα πόδια.
Ένα ακόμα ραμολιμέντο που κολυμπάει στα πανάκριβα κοστούμια που του αγοράζουν και το περιφέρουν δεξιά και αριστερα.
Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα κάνει τα παντα προκειμένου να περάσει τα λίγα χρονάκια που του απομένουν μέσα στη θαλπωρή και την αμάκα της προεδρικής κατοικίας.
Το παράξενο είναι που τον "καίνε" από τώρα ενώ ξέρουν οτι έπονται δυσκολότερες ανακοινώσεις.
Ένα κακό σενάριο (χειρότερο απ το να υπογράψει)είναι ,κατόπιν συνεννοήσεως,να μην υπογράψει και να παραιτηθεί σώζοντας την υστεροφημία του και ανοίγοντας το δρόμο για εκλογές ή χούντα χειρότερη απ αυτή που έχουμε τώρα.
Πάντως ο τίτλος εχει πολύ πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Ενα ξεφτιλισμενο ανθρωπακι ειναι ο παπουλιας!