Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κυβέρνηση Ράιχενμπαχ μετά το κούρεμα


Την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας φέρνει το κούρεμα του χρέους και ρόλο κλειδί αν αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα σύμβουλος Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος ουσιαστικά αναγορεύεται σε …κυβερνήτη.

Όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο άρθρο της η Realnews, μετά το κούρεμα παραδίδονται τα κλειδιά της χώρας στον Γερμανό Επίτροπο και στους σκιώδεις υπουργούς του.

Ο «υπερπρωθυπουργός» Ράιχενμπαχ και οι «υπουργοί» του θα αναλάβουν, σύμφωνα με το σχέδιο «Ηγεμών» που αποκαλύπτει η εφημερίδα, τον έλεγχο υπουργείων, εφοριών, ασφαλιστικών ταμείων και Δικαιοσύνης.

Μάλιστα οι «βασιλικοί επίτροποι», ο …θεσμικός ρόλος των οποίων θα προβλέπεται από τη νέα δανειακή σύμβαση, θα έχουν δικαίωμα απολύσεων και προσλήψεων στις δημόσιες υπηρεσίες.

Σταρ
Σημ.axinosp:Θα τα πούμε στους δρόμους, γαμώ την Γερμανία σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: