Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Δημ. Καζάκης: "Θέλουν να διαλύσουν το Ελληνικό κράτος"

"Υπάρχει εντολή από την Τρόικα προς τους κυβερνώντες για να διαλύσουν το Ελληνικό κράτος." Τα παραπάνω αποτελούν λόγια του οικονομολόγου αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παλιό Τελωνείο Χανίων.

Ο κ. Καζάκης σημείωσε ότι η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αποσύνθεση, επισημαίνοντας ότι η διάλυση του Ελληνικού κράτος γίνεται για να αντικατασταθεί από ιδιωτικούς μηχανισμούς διοίκησης με ξένους επιτρόπους.

Πλέον όμως τόνισε ο κ. Καζάκης, "η κοινωνία βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς η κατάσταση αλλάζει δραματικά.. Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετά υπουργεία τελούν υπό κατάληψη, όπως και οι μισοί δήμοι στην περιφέρεια της Αττικής."
Αυτή την αντίδραση της κοινωνίας χαρακτήρισε ως ελπιδοφόρα ο κ. Καζάκης επισημαίνοντας ότι γι αυτό προσπαθούσε το ΕΠΑΜ το προηγούμενο διάστημα.
Σε ότι αφορά το ποια είναι η λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα σημείωσε ότι, " δεν αποτελεί λύση το να πέσει η κυβέρνηση. Λύση είναι η μη αναγνώριση και η διαγραφή του χρέους, και να επιβληθεί με τους δικούς μας όρους η έξοδος από την ευρώ, ώστε να γίνει ανταγωνιστική και να αναταχθεί η οικονομία, και να γίνει αναδιανομή πλούτου και εισοδημάτων για να αναπτυχθεί η χώρα." Ζητούμενο είναι το ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθηθεί τόνισε ο κ. Καζάκης.
Σε ότι αφορά τα περί κουρέματος του χρέους και το τι επιπτώσεις θα έχει κάτι τέτοιο στην καθημερινότητα του πολίτη ο κ. Καζάκης ανέφερε πως "το κούρεμα που σχεδιάζει η ευρωζώνη, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες ,σημαίνει ότι όσο κούρεμα θέλουν να κάνουν στο χρέος, θα αντιστοιχεί σε ανάλογο κούρεμα που θα επιβάλουν σε μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα. Αν δηλαδή μιλάνε για 50% κούρεμα, σημαίνει 50% μείωση σε συντάξεις, μισθούς αλλά και αύξηση 50% στην ανεργία. Ο τραπεζίτης που χάνει από το κούρεμα θα πρέπει να κερδίσει από αλλού. Θα είναι τραγικά αυτά που θα ζήσουμε."

Ζητούμενο καταλήγοντας ο κ. Καζάκης είναι, "να αποφασίσει ο λαός και να επιβάλει τη διαγραφή του χρέους, να φύγουμε από την ευρωζώνη, να δικαστούν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, και κυρίως να επιβληθεί η Δημοκρατία σε αυτό τον τόπο."

Σημειώνεται ότι η χθεσινή εκδήλωση διοργανώθηκε από την τοπική επιτροπή Χανίων του ΕΠΑΜ.Σεισάχθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: