Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Συγκλονιστικές δηλώσεις J.C.Trichet: "Η ΕΚΤ έκανε ό,τι μπορούσε για την Ελλάδα, αλλά..."!

Σε συγκλονιστικές δηλώσεις που "τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια της Ελλάδας" προχώρησε ο J.C. Trichet σε συνέντευξή του στους F. Times."Η ΕΚΤ έχει φθάσει στα όριά της σχετικά με το τι μπορεί να κάνει για την Ελλάδα. Εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε χρεοκοπία, η ΕΚΤ δεν θα μπορεί πλέον να δέχεται τα κρατικά της ομόλογα ως collateral από τις ελληνικές τράπεζες. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι άλλες κυβερνήσεις της ευρωζώνης θα πρέπει να στηρίξουν το χρηματοοικονομικό σύστημα για να αποτρέψουν μια οικονομική καταστροφή» διεμήνυσε ο Jean-Claude Trichet σε συνέντευξή του στους Financial Times, την οποία επικαλείται το Dow Jones Newswires.

«Νομίζω ότι η ΕΚΤ έχει κάνει οτιδήποτε μπορούσε για να ανταποκριθεί στις ευθύνες της σε εξαιρετικές καταστάσεις. Η τελική στήριξη ασφαλώς είναι των κυβερνήσεων», δήλωσε.

Ακόμη, τόνισε πως η ΕΚΤ δεν θα δράσει ως δανειστής της τελευταίας στιγμής για τις κυβερνήσεις, όπως το EFSF θα πρέπει να κάνει στο μέλλον. Ο ίδιος ζήτησε από τις κυβερνήσεις να δράσουν για να αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατό την αξιοπιστία του κρατικού χρέους και να πετύχουν τους δημοσιονομικούς στόχους που τέθηκαν στις 21 Ιουλίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Νομίζουν ότι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια της Ελλάδας και μου αρέσει!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς λεφτά,πως θα πληρώνουν τους μπράβους;
Με κώλο;