Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Φήμες για έκτακτο ταξίδι του Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ

Φήμες περί ταξιδιού του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ έχουν κυκλoφορήσει τις τελευταίες ώρες και μάλιστα εν μέσω της πιο κρίσιμης εβδομάδας. Υποτίθεται ότι φεύγει την Tρίτη και επιστρέφει την Πέμπτη στην ψηφοφορία που θα κρίνει αν η κυβέρνηση θα πέσει απλά, δηλάδη θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού ή θα την ρίξουν.

Από την Ουάσινγκτον λένε οτι ήδη έχουν κλειστεί ραντεβού με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάϊτνερ. Ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει να συναντηθεί είτε με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ή τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν. Και πληροφορίες από το Μαξίμου λένε οτι το ταξίδι θα γίνει τελικά μόνο αν κλειστεί και το ραντεβού με τον Πρόεδρο ή τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Όπου και να πας ρε Καραγκιόζη για να κρυφτείς θα σε βρούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: