Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το αποκορύφωμα της παρανομίας: Η ΔΕΗ στέλνει λογαριασμούς με το "τέλος ακινήτων", πριν ακόμη δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ!

image

Το ότι ο Υπουργός των Οικονομικών νοιώθει μία αφόρητη πίεση για να καλύψει τα ανοίγματα του Προϋπολογισμού που δημιούργησε η Κυβέρνηση στην οποία αντιπροεδρεύει, είναι γνωστό και κατανοητό.
Το ότι, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ανοίγματα αυτά αναγκάζεται να νομοθετεί κατά παράβαση του Συντάγματος και των υφιστάμενων νόμων, είναι πλέον μία συνήθης πρακτική, η οποία βεβαίως δεν είναι αποδεκτή από κανέναν και κατά της οποίας και διαμαρτυρόμαστε, αλλά και παλεύουμε.
Όμως, το ότι πέραν από την ουσία της νομιμότητας, ο Υπουργός των Οικονομικών έχει φθάσει στο σημείο να παραβιάζει και τους τύπους, είναι κάτι που ούτε περιμέναμε ποτέ να γίνει, αλλά ούτε και ήταν ανάγκη να γίνει!

Σήμερα, μέλος του Συλλόγου μας κατήγγειλε ότι έφθασε, με απλό ταχυδρομείο, στο σπίτι του, ο λογαριασμός που περιλαμβάνει και το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) ή “Ειδικό Τέλος Ακινήτων” με πιο απλά λόγια.(Ο λογαριασμός εμφανίζεται στην παρακείμενη φωτογραφία)

Το εκπληκτικό όμως είναι ότι, η υπουργική απόφαση η οποία ρητά αναφέρεται στην παράγραφο 13 του άρθρου 53 του ν. 4021/2011 ως προϋπόθεση για την ισχύ του νόμου, δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στο ΦΕΚ!

Δηλαδή, η ΔΕΗ, έχει εκτυπώσει και έχει ταχυδρομήσει λογαριασμούς, τους οποίους ενδεχόμενα κάποιοι έχουν εξοφλήσει πλήρως, χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση η οποία προκαλεί την ισχύ του νόμου και η οποία προσδιορίζει τις διαδικασίες που θα συμβούν όλα αυτά.

Το αναφέρουμε για μία ακόμη φορά: Κατανοούμε τις πιέσεις που δέχεται η Κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο κ. Βενιζέλος. Κατανοούμε ότι ο κ. Βενιζέλος αναγκάζεται να λαμβάνει ιδιαίτερα αντιδημοφιλείς αποφάσεις.
Όμως, δεν κατανοούμε και δεν αποδεχόμαστε τη λήψη αντισυνταγματικών μέτρων ή παράνομων διατάξεων. Και γελάμε (ενώ θα έπρεπε να κλαίμε) όταν βλέπουμε ότι η Κυβέρνηση δε μπορεί να τηρήσει ούτε την τυπική διαδικασία της έκδοσης ενός ΦΕΚ.

Τελικά, καταλήγουμε να τρομάζουμε με τις συνεχείς συνταγματικές εκτροπές. Επειδή τα όρια μίας εκτροπής και των επιπτώσεων που μπορεί να έχει, ή των “ορέξεων” που μπορεί να ανοίξει, πολλές φορές είναι άγνωστα...


(Δείτε το λογαριασμό -έχουν σβηστεί τα στοιχεία του καταναλωτή- στη θέση "αρχεία" στη δεξιά στήλη)

Έλληνες Φορολογούμενοι

Σημ.axinop:.Δεν κρύβονται οι πούστηδες της κυβέρνησης, που θέλουν να μας τα αρπάξουν και να φύγουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: