Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Βάνδαλοι και προβοκάτορες άφησαν το στίγμα τους στα γραφεία του ΕΠΑΜ!

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βάνδαλοι προβοκάτορες του συστήματος πέρασαν από τα νέα γραφεία του ΕΠΑΜ και άφησαν το βρώμικο και προειδοποιητικό στίγμα τους.

Με προκατασκευασμένους λοστούς, τυλιγμένους με πανιά για να μην δημιουργήσουν θόρυβο και πέτρες, έριξαν την τζαμαρία των γραφείων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και μέσα στο πρωινό σκοτάδι φρόντισαν οι σκιές να εξαφανιστούν.

Θα ήταν αστείο να νομίσουν οι ΄΄παλικαράδες του σκότους΄΄ ότι τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ θα υποστείλουν τη φωνή τους φοβούμενοι παρόμοιες συμπεριφορές και τακτικές.

Το ΕΠΑΜ θα φύγει από το δρόμο που ξεκίνησε ΜΟΝΟ αφού πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από το να εκδιώξει τους τυράννους του Δ΄ Ράιχ που η κατοχική κυβέρνηση έφερε στην Πατρίδα μας και να δοθεί η δυνατότητα στο λαό να διαφεντεύσει ο ίδιος τη Χώρα του!

ΔΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: