Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Ελληνες και φόβος δεν πάνε μαζί" (Βίντεο)

Επιτέλους, κάποιοι καλλιτέχνες που δεν έχουν μπουκωθεί από ευρωπαϊκά κονδύλια και κυβερνητικές επιδοτήσεις αρχίζουν να ξυπνάνε και να θέτουν την τέχνη τους στην υπηρεσία του λαού. Ακούστε –στο βίντεο που παραθέτουμε ένα τραγουδάκι που έχει τίτλο « Ελληνες και φόβος δεν πάνε μαζί».

Τους στίχους και την μουσική έγραψε ο Νίκος Τερζής. Βασικός τραγουδιστής είναι Τάκης Βαμβακίδης ενώ φιλική συμμετοχή έχουν ο Κώστας Βουτσάς, -σημειωτέον ότι αυτός ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη παρουσία του στην κρατική τηλεόραση δήλωσε ότι έχουμε χούντα, κάνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής να χάσει το χρώμα της- η Ελένη Γερασιμίδου κ.α



Σεισάχθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: