Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Κατάληψη εκδοτήριων λογαριασμών Δ.Ε.Η. 12/11/2011


Το κτίριο της Δ.Ε.Η. στην Πειραιώς (εκεί που γίνεται η μηχανογράφηση) τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζομένους, για να εμποδιστεί η εκτύπωση των καινούργιων λογαριασμών, που θα εμπεριέχουν το χαράτσι. Χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων μας, όχι μόνο αυτοί, αλλά και όλοι οι καταληψίες εργαζόμενοι υπουργείων κλπ. Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από τους οδηγούς (που με δυσκολία περνούσαν μπροστά από το σημείο, λόγω της συγκέντρωσης απλών πολιτών) ήταν η έκπληξη της βραδιάς! Αντί να θυμώσουν για την καθυστέρηση, κορνάριζαν ρυθμικά, και φρόντιζαν να πάρουν τα φυλλάδια που μοιράζονταν!!!

Φωτoγραφίες: LostinTranslation

Δεν υπάρχουν σχόλια: