Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,ΣΤΙΣ 7ΜΜ,ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ-


Η «ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ» του Ράδιο 9 σας καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού)
Ο Δημήτρης Καζάκης, νομικοί και φοροτεχνικοί αναλύουν τη συνταγματικότητα των φορολογικών μέτρων καθώς και τα δικαιώματα του φορολογούμενου πολίτη.
Η γνώση είναι η δύναμή μας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί.
Ράδιο 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: