Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ;;; ΟΙ ΕΥΡΩ...ΚΑΠΗΛΟΙ (!) ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

Μας τρομοκρατούν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, μόνο έτσι, θα γλυτώσουν από τους τρομακτικούς τους εφιάλτες! Μας εκφοβίζουν, γιατί η ταπεινή δραχμούλα μας αποτελεί την φοβερή εκδίκησή μας !!! Μας δημιουργούν τον τεχνητό πανικό της ''εξόδου από το ευρώ'', γιατί αυτή η έξοδος σημαίνει γι' αυτούς ταφόπλακα!!! Μας κρατάνε σιδηροδέσμιους της αδιέξοδης οικονομικής φόρμουλας που....
δημιούργησαν, γιατί αν ανατραπεί κι οι σκλάβοι γίνουν ελεύθεροι, έρχεται αυτόματα το τέλος τους! Μας προπαγανδίζουν το ψέμα από τα φερέφωνα της καταποντιζόμενης Εξουσίας τους, για να διασφαλίσουν τα κλεμμένα και τα αθέμιτα κέρδη τους! Μας παρουσιάζουν τα ''πλεονεκτήματα'' του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος, προβάλλοντας την ασέληνη νύχτα σαν ηλιόλουστη μέρα, λες και δεν τα βιώνουμε στο καταπληγωμένο τομάρι μας ..!
Και ποιοί είν' αυτοί ;;;
Κατά πρώτον, τα αδίστακτα αφεντικά της Ευρωζώνης, που αφού μας ήπιανε το αίμα με το ''καλαμάκι'' κι από τους τόκους που μέχρι τώρα έχουν εισπράξει, έχουν καλύψει προ πολλού τα κεφάλαια (!), θέλουν να φάνε και τις σάρκες μας, αρπάζοντας τον πολύμορφο φυσικό πλούτο που ο Πανάγαθος χάρισε στον Τόπο μας !
Εν συνεχεία, οι Μεταπολιτευτικοί πολιτικάντηδες, που στήριξαν την 38ετή <<<Δημοκρατία>>> τους, σ' αυτούς τους άσπονδους ''φίλους'' και τις σκοτεινές λέσχες τους παγκοσμίων ζωτικών αποφάσεων τύπου Bildeberg, που κατά την τρομερή αποκάλυψη του γνωστού σημερινού Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου σε γνωστό δημοσιογράφο του Βήματος: '' Αν σου πω τι συζητήσαμε στη σύνοδο της λέσχης Bildeberg, πρέπει μετά να σε σκοτώσω '' !!!
Και τέλος, οι μεγάλοι τραπεζίτες τόσο των αλλοδαπών όσο και των ημεδαπών χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (Τραπεζών κυρίως), που αν ''πτωχεύσουμε'', στην πραγματικότητα θα πλουτίσουμε (!!!), γιατί θα πάψουν να μας καταληστεύουν, θα γλυτώσουμε τα υποθηκευμένα σπιτάκια και υποστατικά μας (που μέχρι τώρα τους τάχουμε χρυσοπληρώσει !!!) και θα ελευθερωθούμε από την τυραννία τους, ξεγαντζώνοντας από πάνω μας τα αρπακτικά και θανατηφόρα νύχια τους! Και μετά , Αιωνία τους η μνήμη .! Αμήν και πότε ...


Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: