Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Στην κατάληψη κάθε πόλης στις ΗΠΑ καλούν οι Αμερικανοί Αγανακτισμένοι


Σε συντονισμένη δράση για την συμβολική κατάληψη, εκτός από τη Νέα Υόρκη, και άλλων μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ καλούν για σήμερα, Σάββατο, οι ομάδες των ακτιβιστών που μετέχουν στο αντίστοιχο κίνημα διαμαρτυρίας «Αγανακτισμένων» στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις και τα καλέσματά τους από το site τους: OccupyWallStreet

Στο Λος Άντζελες καλούν για τις δέκα το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα, αργά το βράδυ στην Ελλάδα) σε κατάληψη του Δημαρχείου της πόλης. Την απόφαση για την υλοποίηση του σχεδίου Occupy Los Angeles πήραν την Πέμπτη μερικές εκατοντάδες ακτιβιστές, καλώντας σε δράση κατά της απληστίας των επιχειρήσεων.

Επιχειρήσεις κατάληψης προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, ακόμη στη Βοστόνη, το Ντένβερ, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, την πόλη της Οκλαχόμα, το Όστιν του Τέξας, το Λας Βέγκας και την Ινδιανάπολη.

Εντωμεταξύ συνεχίζεται η επιχείρηση κατάληψης της Γουόλ Στριτ, παρά την αυξανόμενη καχυποψία της αστυνομίας για τους διαδηλωτές, όπως λένε οι ίδιοι τουλάχιστον.

Στη Γουόλ Στριτ, η κατάληψη της πλατείας σε μικρή απόσταση από το Χρηματιστήριο συνεχίζεται από τις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς η αστυνομία δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να κινηθούν έξω από το κτίριο.

Τα μέσα ενημέρωσης, από την πλευρά τους μετά από αρκετές ημέρες περιορισμένης κάλυψης, αν όχι αδιαφορίας, έχουν αρχίσει να ασχολούνται κάπως πιο στενά με το ζήτημα αν και οι αναφορές τους είναι αρκετά απλουστευτικές, επιμένουν οι διαδηλωτές.

Tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: