Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά την είσοδό μας στο ευρώ ορισμένες τράπεζες στέλνουν λογαριασμούς με υπόλοιπα και σε…. ελληνικές δραχμές!!!! Όπως προκύπτει από το έγγραφο κίνησης λογαριασμού που αποστέλλει μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες στη χώρα μας, στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται, εκτός από την αναγραφή του υπολοίπου σε ευρώ, τους ενημερώνει και για την μετατροπή του υπολοίπου σε GRD ( δηλαδή Greek drachmas!!!), παρά το γεγονός ότι ουδέποτε στο παρελθόν ακολουθούσε το συγκεκριμένο μοντέλο. Να σημειωθεί ότι οι μόνες Δημόσιες υπηρεσίες που συνεχίζουν να κάνουν την μετατροπή της αξίας και σε δραχμές είναι οι εφορίες. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ένα από τα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας έχει ήδη ζητήσει την μετατροπή του λογισμικού του και σε άλλο νόμισμα και συγκεκριμένα στη δραχμή.
Απόσπασμα
Σημ.axinosp:Άρχισε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: