Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

Σε λίγο και το βίντεο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ήταν καλεσμένος ο Δ.Καζάκης οπού πήρε τα σώβρακα στον Νίκο Χατζημνημονικολάου και στους υπόλοιπους εκπροσώπους των τραπεζιτών (Κώνστα Μακρή) όπου δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του. Ο Καζάκης όπως πάντα μιλούσε με αριθμούς και οικονομικά στοιχεία που δεν δεχόντουσαν καμία αμφισβήτηση, ενώ την ίδια ώρα οι συνομιλητές του δεν μπορούσαν να απαντήσουν με στοιχεία αλλά με υποθέσεις και εκβιαστικά δειλλήματα αποπροσανατολίζοντας την συζήτηση. Σε άλλα δελτία έχουμε συνηθήσει την κυρία Μακρή να πετάγεται και να διακόπτει διαρκώς τους αντιμνημονιακούς συνομιλητές της. Όμως αυτή τη φορά δεν μπόρεσε καθώς δεν ήταν στο επίπεδό της η συζήτηση. Δεν είχε ιδέα απο αριθμούς και στοιχεία. Το μόνο που ήξερε να πει ήταν για το πρωτογενές έλλειμα που που χωρίς τα τοκοχρεωλύσια είναι στα 2.5 δις. Και εκεί όμως πήρε την απάντησή της.
Αnti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια: