Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί ζητούν μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας για να μας «κουρέψουν»

Προκλητικός εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Μέρκελ(CDU) Μίκαελ Φούκς , σε συνέντευξή του , στην εφημερίδα Real news.

Όπως αναφέρει ο κ. Φούκς η Γερμανία δεν μπορεί να συμφωνήσει σε ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους χωρίς κανόνες και όρους.

«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει κάτι, όπως μέρος της εθνικής της κυριαρχίας , τουλάχιστον προσωρινά» δηλώνει ο Φούκς.

Ο γερμανός κοινοβουλευτικός αξιωματούχος, υποστηρίζει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και σημειώνει πως "κάποιος θα πρέπει να σας ελέγχει πως δεν πρόκειται να δημιουργηθούν ξανά αυτά τα προβλήματα στο μέλλον". Τονίζει πάντως πως δεν πρόκειται για απόφαση που θα λάβει η Γερμανία αλλά η τρόικα

Ο Μίκαελ Φούκς, αναφέρει επίσης ότι δεν προβλέπεται αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ αλλά σημειώνει πως δεν είναι προσωπικά πεπεισμένος αν η παραμονή στο ευρώ θα είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση για την Ελλάδα ώστε να γίνει ανταγωνιστική και να αποκτήσει και πάλι ευημερία.

Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν τις χθεσινές δηλώσεις Μέρκελ , ότι «οι χώρες που δεν έχουν τηρήσει επανειλημμένως τους κανόνες σταθερότητας της Ευρωζώνης, θα πρέπει να μάθουν να ζουν με την πιθανότητα παρέμβασης στους προϋπολογισμούς τους».

Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε η Γερμανία προωθεί την θεσμοθέτηση "επιτρόπου για το ευρώ" βάζοντας μπροστά, όπως συνηθίζει άλλωστε την Ολλανδία.

Ο επίτροπος θα ασχολείται αποκλειστικά με το ενιαίο νόμισμα και θα φροντίζει να τηρείται το Σύμφωνο Σταθερότητας.
Newscode
Σημ.axinosp:Μάλλον τα έχουν χαμένα και λένε τέτοιες μαλακίες οι Γερμανοί για τον Οικονομικό Αρμαγεδώνα που θα χτυπήσει την Ευρωζώνη με αφορμή την Ελλάδα.
Ακόμα πιστεύουν τα ζωντόβολα ότι θα γίνει η χρεοκοπία στην Ελλάδα με συντεταγμένο τρόπο λες και είναι μια επιχείρηση που μπαίνει σε χρεοστάσιο με βάση το πτωχευτικό δίκαιο !!
Όσο για τους πολιτικούς αυτούς της Γερμανίας, σαν τον Φούκς, θα τους δούμε σε λίγο κρεμασμένους στο τσιγκέλι, από τους ίδιους Γερμανούς, όταν θα καταλάβουν την παγίδα που έπεσαν οι ίδιοι από τους διεθνείς Τραπεζίτες τοκογλύφους, βλέποντας το πολυπόθητο ευρώ να αποκτά την ίδια αξία που είχαν τα χαρτονομίσματα στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: