Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

i-pliatsiko: Νέο application για περίπτωση χρεοκοπίας


Οι χρήστες θα μπορούν, μέσω δορυφόρου να παίρνουν πληροφορίες για τα κοντινά μαγαζιά, ανάλογα με το τι θέλουν να βουήξουν. Επίσης θα παίρνουν οδηγίες πώς να φτάσεις εκεί, μέσω navigator, ενώ με ένα μικρό ποσό, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την data base, για ανταλλαγές λείας.

Αδιευκρίνιστο παραμένει πάντως γιατί στο widget της εφαρμογής, υπάρχει η εικόνα του τραγουδιστή Φίλιππου Πλιάτσικα. Κάποιοι που χαίρονται να κατηγορούν την Apple έσπευσαν να κοροϊδέψουν με το επιχείρημα ότι κάποιο πρόβλημα είxe o μεταφραστής της Google που μπέρδεψε τη λέξη «Πλιάτσικο» με τον «Πλιάτσικα».

Άλλοι βέβαια που ξέρουν καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεται η Apple, ισχυρίζονται ότι πρόκειται γιά φόρο τιμής στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, όταν μετά τις καταστροφές στα μαγαζιά του κέντρου και το πλιάτσικο που ακολουθούσε, οι αναρχικοί έκαναν πορεία στο κέντρο με κεντρικό σύνθημα «Όχι άλλα Πλιάτσικα».

MoufaNet-Protagon
Σημ.axinosp:Μαύρο χιούμορ που δυστυχώς το φαινόμενο των λεηλασιών, θα το βρούμε μπροστά μας.
Όσο και να προσπαθείς να καθησυχάσεις τον κόσμο με άλλες λέξεις, βαφτίζοντας την χρεο-κοπία, κούρεμα-κόψιμο του χρέους, όταν τα λεφτά για συντάξεις και μισθούς τελειώσουν, τότε να δούμε τα παπαγαλάκια και οι σύμβουλοι της κατοχικής Κυβέρνησης τι θα σκαρφιστούν να πουν για το ντου στα Σούπερ Μάρκετ και τις Τράπεζες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: