Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Στο 14% ο ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει δαιμονισμένα! Στο 11% το ΚΚΕ, μπαίνει και ο Δημ. Καζάκης στη Βουλή!

Αμερικανοί πράκτορες ντυμένοι ρακένδυτοι μετανάστες παρακολουθούν καθημερινά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πάθει τη πλάκα της από την άνοδο της Αριστεράς στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τον καλπασμό του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στη πραγματικότητα αγγίζει το 14%.

Οι τραβεστί γκαλοπατζήδες επιχειρούν να φουσκώσουν σαν παγώνια τα ποσοστά του ανύπαρκτου κόμματος του Κουβέλη για να μην τους πετσοκόψει ο Αλέξης με τα κονσερβοκούτια. Μάταια όμως.

Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν δαιμονισμένα, το ΚΚΕ είναι κοντά στο 11%, ενώ μια νέα απειλή για το σύστημα εμφανίζεται στον αέρα.

Μιλάμε για το ΕΠΑΜ του Δημ. Καζάκη που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στη Βουλή με ποσοστό που ξεπερνάει το 3%!

Πρόκειται για την ολική επιστροφή της Αριστεράς.

Κόλαση…
Κουρδιστό Πορτοκάλι
Σημ.axinosp:Καταρχήν τα ποσοστά του Ε.ΠΑ.Μ. είναι πολύ μεγαλύτερα του 3%.
Δεύτερο άλλη δουλειά δεν είχαμε στη ζωή μας παρά να μπούμε στη βουλή σαν Ε.ΠΑ.Μ.
Η μόνη περίπτωση για να μπούμε στην Βουλή είναι για την αλλαγή Συντάγματος για Άμεση Δημοκρατία, την κατάργηση όλων των συμβάσεων του μνημονίου και την παραπομπή στη Δικαιοσύνη όλων των υπευθύνων για την Οικονομική καταστροφή της χώρας μας, την έξοδο από την ΕΕ και επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα με κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και του μεγάλων Τραπεζών.
Όλα αυτά αν θα γίνουν εκλογές και δεν νομίζω ότι η Κοινοβουλευτική Χούντα του Παπαδήμου θα πάει τη χώρα σε εκλογές, έχει πολλά να ξεπουλήσει ακόμα με την συναίνεση όλων των τωρινών κομμάτων της Βουλής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: