Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;


Πόση ζωή έχει άραγε η Πατρίδα, η Ελλάδα που ξέραμε;
Δεν είναι μόνο τα χιλιάδες λουκέτα, η αγορά που ασφυκτιά, το 1.000 των ανέργων, οι 500.000 οικογένειες χωρίς κανένα έσοδο, τα παιδιά που υποσιτίζονται, οι νέοι με την απελπισία ζωγραφισμένη στα μάτια τους…

Είναι και οι ελλείψεις στο στρατό και στην αεροπορία, τα πολεμικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα που μένουν καθηλωμένα στο έδαφος γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για ανταλλακτικά! Λιμενικό χωρίς σκάφη καταδίωξης, αστυνομία με ακινητοποιημένα περιπολικά και μοτοσυκλέτες λόγω έλλειψης βενζίνης!

Κι αν συμβεί κάτι κακό, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να το μεθοδεύσουν με τους πρόθυμου γείτονές μας, τι γίνεται; Σηκώνουμε τά χέρια ψηλά και λέμε περάστε;

Που να πάρει ο διάολος τι είδε στον υπάλληλο των τραπεζών και το 85% από εμάς του ηλίθιους και τάχτηκε στο πλευρό του;

Θα μας στείλουν που θα μας στείλουν στην κόλαση…
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;
ΧΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: