Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή Λευτεριά το 2012


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι και ξανά με και σε αυταπάτες ζείται και α..ανιζώσασται! Αυτά τα 24 κομβικά σημεία που αναγράφονται μπορούν μόνο με μια συγκεκριμένη Πολιτική να γίνουν! Αυτή την περίοδο που έχουν πέσει οι μάσκες ολόνων, είδαμαι και βλέπουμαι τα πρόσωπα τους, πρόσωπα υποτελή, δουλοπρεπεί, υποτακτικά και υποταγμένα! Αυτές οι μάσκες καλά κρατούσαν τόσες δεκαετίες σχεδόν 7 δεκαετίες! Οχι ότι πιο παλιά είτανε διαφορετικά, αλλά επί του Ελληνικού Συγκεκριμένου, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΡΙΖΟΥΝ μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, μετά την τεράστεια καταστροφή! Και είχαμαι μετά την ΤΡΙΠΛΗ Ναζιστοφασιστική ΚΑΤΟΧΗ (Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία), την ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για ένα ΞΕΚΙΝΗΜΑ τόσο για την Χώρα μας, αλλά και για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και με προέκταση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μπόρουσε εκ των Αντικειμενικών Πραγμάτων ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ να γίνει ΟΥΤΕ Αλβανία, ΟΥΤΕ Γιουγκοσλαβία αλλά ΟΥΤΕ μια κοινωνία του λεγώμενου ανατολικού μπλόκ, αντιθέτος, θα γινότανε Χώρα αντιγραφής ακόμη και από την Σοβιετ. Ενωση ! Αυτό το ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΑΙΜΑΤΟΒΑΨΑΝ από τον δεκέμβρη του 44 με αποκορύφωμα τους ΔΥΟ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ που φτιάξαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ με της ΠΛΑΤΕΣ των ΝΕΩΝ Αγγλοαμερικάνικων ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! Και αυτοί ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ρίχνοντας πλέον της ΜΑΣΚΕΣ τους, δεν της έχουν πλέον ανάγκη, να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ της ΕπιστημονικήςΦιλοσοφικήςΚοινωνικής Γνώσης που αντλούσαν οι "κλασικοί" Μαρξ,Ενγελς,Λένιν, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διότι σαυτήν την "ΝΕΑ ΤΑΞΗ/ΕΠΟΧΗ" ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" θα "ΑΝΑΧΘΕΙ" σε "ΣΚΟΥΠΙΔΩΦΑΓΟ", η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ του ΕΙΝΑΙ κ. ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ! Και Ερχόμαστε ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ μετά την ναυμαχία της Σαλαμίνας (Ξύλινα Τείχη), να αδράξουμαι για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ! Χρειαζόμαστε ΕΝΑΝ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ" για να ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και μετά ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Οι ΜΕΛΕΤΕΣ των ΕΠΙΤΕΛΙΩΝ μας είναι τόσο αληθινές και σίγουρες σε εφαρμογή, όσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! Γιαυτό τα 24 σημεία σας με το ΥΠΑΡΧΩΝ είναι ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ υπό επίροια ΟΥΣΙΩΝ!