Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Στα 481.000 δολάρια ο νέος μισθός της Αυστραλής πρωθυπουργού

Έξτρα μπόνους έλαβαν η πρωθυπουργός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βουλευτές και γερουσιαστές του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου της Αυστραλίας καθώς δέχτηκαν όλοι αύξηση 31% στον ετήσιο μισθό τους.

Ο μισθός της πρωθυπουργού, Τζούλια Γκίλαρντ, από 367.000 που ήταν έως τώρα έφτασε τις 481.000 δολάρια το χρόνο δηλαδή μεγαλύτερο από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο μισθός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι Αμποτ φτάνει τις 342.250, ενός απλού από 140.910 σε 185.000 το χρόνο και ενός σκιώδη υπουργού από 140.910 σε 231.250 το χρόνο.

Με τις νέες αυξήσεις το Αυστραλιανό δημόσιο επιβαρύνεται με 20 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον.

Σκαϊ
Σημ.axinosp:Και που να δει ο Προβόπουλος πόσα παίρνει, θα ζηλέψει και θα ζητάει και άλλα !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγα είναι.
Εδώ οι Λυριτζής-Οικονόμου έπαιρναν 360.000 ευρώ τον χρόνο στην ΕΡΤ.
Δηλαδή με την ισοτιμία ευρώ-δολαριου σχεδόν τα ίδια.
Τελικά οι Αυστραλοί είναι πολύ γύφτοι.