Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Πέσαμε έξω, συνάδελφοι"

Μετά τον Eυ. Βενιζέλο και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τη σκυτάλη στην παραδοχή της αποτυχίας της κυβέρνησης Παπανδρέου πήραν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Φίλιππος Σαχινίδης.
 Ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε πολλά αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δεν πέτυχε.
Εχει ταχθεί μάλιστα υπέρ των ανοιξιάτικων εκλογών σε αντίθεση με τους άλλους δύο «μεταρρυθμιστές» της ομάδας που ζήτησαν γενναία (πολύμηνη, έως και διετή) παράταση του κυβερνητικού βίου.
 Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών παρουσίασε στη Βουλή έναν κατάλογο στόχων που δεν επιτεύχθηκαν, για να καταλήξει στο συμπέρασμα «πέσαμε έξω».
 Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Βενιζέλος δήλωσε πρόσφατα πως το DNA του (πρώτου) Μνημονίου ήταν προβληματικό, ενώ ο κ. Χρυσοχοϊδης εξέπληξε χθες το βράδυ με τη φράση: “Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις.
Από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει».
 Η έκπληξη προκύπτει από το γεγονός ότι οι εν λόγω υπουργοί ανήκαν στους λεγόμενους «μνημονιακούς» και στήριξαν την επιλογή προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης και την οικονομική-κοινωνική πολιτική που ακολουθήθηκε. «Αν πάρουν τη σκυτάλη και οι ‘κοινωνιστές’ θα διαλυθούμε», παρατηρεί χαρακτηριστικά κυβερνητικό στέλεχος, αναφερόμενος τόσο στην κυβέρνηση Παπαδήμου όσο και στο ΠΑΣΟΚ......
Capital
Σημ.axinosp:Είχαμε την Τρόικα και το ΔΝΤ που μας ρουφάνε το μεδούλι με το μπουρί της σόμπας από την μία έχει και το Γερουλάνο να ζητάει από το κράτος τέτοιες ώρες να του εγκρίνει αγορά iphone-4s 16GB Black αξίας 669 Ευρώ ο παλιόγυφτος .

1 σχόλιο:

bagne είπε...

επιδοτηση κινητου δεν ειχε ή την καρπωθηκε αλλος?