Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δημοσκόπηση-σοκ> 30% ψάχνεται για νέο κόμμα. ΝΔ 21,4%-ΠΑΣΟΚ 12,6%!












Την εικόνα ενός εκλογικού σώματος που γυρίζει την πλάτη του στα πολιτικά κόμματα σκιαγραφεί δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, στην οποία «απόλυτος νικητής» αναδεικνύεται η αδιδευκρίνιστη ψήφος και η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει σχεδόν τα διπλάσια ποσοστά σε πρόθεση ψήφου από το ΠΑΣΟΚ με 21,4%.
Προτεραιότητα για το 77,2% των ερωτηθέντων η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Συντονισμό των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση σε πιο σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα ζητά η πλειονότητα των ερωτηθέντων, η οποία θέλει εκλογές με τη λήξη των διαπραγματεύσεων για το PSI (που αναμένεται τον Απρίλιο.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει το29,5%. 
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,4%, 
το ΠΑΣΟΚ 12,6%, 
το ΚΚΕ 9,3%, 
ο ΣΥΡΙΖΑ 6,2%, 
ΛΑΟΣ 5,3%, 
η Δημοκρατική Αριστερά 5%, 
οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,8%, 
η Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% 
και το Άρμα Πολιτών 1% -
άλλο κόμμα δήλωνει ότι θα ψηφίσει το 4,4
...
Σημ.axinosp:Το νέο κόμμα θα είναι το Ε.ΠΑ.Μ. αν μπορέσει να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, έτσι ώστε να μην χαρίσει, με την επιλογή του για αποχή, στην γραφειοκρατική-συστημική αριστερά (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ), για μια ακόμη φορά την αγανάκτηση του κόσμου.
Εάν και εφόσον γίνουν εκλογές που προς το παρόν δεν βλέπουμε και όλο μετατίθενται, τυχαίο δεν νομίζω, για να βάζουν τον κόσμο με τις συνεχείς σφυγμομετρήσεις στο λούκι, ότι θα τιμωρήσει και καλά με την ψήφο του αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: