Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές



Λάβαμε από τα μέλη μας στο Νότιο Τομέα ένα θαυμάσιο μήνυμα για τις γιορτινές μέρες, το οποίο υιοθετούμε και το απευθύνουμε σε όλους, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε ούτε λέξη, αφού μας εκφράζει απόλυτα, πιστεύουμε, όλους μας.

Συναγωνιστές και φίλοι,
Με την ευκαιρία που μας δίνουν οι γιορτινές μέρες (για άλλους σε όλη τους την έκταση και για άλλους ως απλώς ένας λόγος ξεκούρασης) θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς να είναι αυτές οι γιορτές οι αρχή μιας ουσιαστικής εσωτερικής αλλαγής στον καθένα μας.

Να είναι η αγάπη, η καλοσύνη και η αλληλεγγύη, καθημερινή μας υπόθεση.
Να είναι η δύναμη και η αντοχή, όπλα μας.
Να είναι η καθαρότητα και η εντιμότητα, σκοπός μας.
Να είναι η καρδιά και το μυαλό μας ανοιχτά για να χωρέσουν τις αδυναμίες των διπλανών μας αλλά και του ίδιου του εαυτού μας.
Να είναι η συγχώρεση και η εμπιστοσύνη εύκολα και αβίαστα.
Να είναι ο πόνος και η στεναχώρια, μάθημα και σκαλοπάτια που θα μας πάνε παραπέρα.
Να είναι το μοίρασμα και η συμμετοχή, νικητές απέναντι στην μοναξιά και την αποξένωση.
Αυτό το μέτωπο δημιουργήθηκε για να ανατρέψει ένα κατοχικό σύστημα. Αυτή η δύσκολη και επίπονη διαδρομή μας θέλει όλους κοντά, ενωμένους και πρωτοπόρους. Ο καθένας στον τομέα του ας διαπρέψουμε ώστε αυτός ο στόχος να μην μείνει μια ευχή.
Να χαρείτε τις οικογένειές σας, ξέγνοιαστα όσο μπορείτε, να επιτρέψετε στον εαυτό σας λίγο "παραμύθι", να πιείτε, να διασκεδάσετε και να μην ξεχάσετε αυτούς που είναι μόνοι.
Όχι τώρα μόνο, αλλά από τώρα και στο εξής.
Κι αν νιώθετε οι ίδιοι μόνοι μην ξεχνάτε πως είμαστε εδώ όλοι εμείς. Ο ένας για τον άλλον.
Όχι τώρα μόνο, αλλά από τώρα και στο εξής.
Ο αγώνας ξεκινάει απ΄την ψυχή συναγωνιστές. Ας το θυμόμαστε πάντα.

Μάρθα - Μάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: