Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

WSJ: "Τράπεζες των ΗΠΑ αλλάζουν σε δραχμές την ισοτιμία με το δολάριο"!"Καλή χρονιά με το νέο σας νόμισμα, την ... δραχμή", εύχονται τουλάχιστον δύο αμερικανικές μεγάλες τράπεζες ("παγκόσμιας εμβέλειας" χαρακτηρίζονται), οι οποίες ωστόσο δεν κατονομάζονται, από δημοσίευμα της  Wall Street Journal, καθώς αποφάσισαν να εγκαταστήσουν εφεδρικά τεχνολογικά συστήματα, που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιούν συναλλαγές και σε παλαιά νομίσματα -όπως η δραχμή, το εσκούδο και η λίρα-, τα οποία έχουν καταργηθεί, αλλά πρόκειται να επανέλθουν με την κατάρρευση της ευρωζώνης!
Υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών επικοινώνησαν με τη βελγική εταιρεία Swift, η οποία «ελέγχει» το δίκτυο για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, με το αίτημα παροχής τεχνολογικής στήριξης, αλλά και των κωδικών των παλαιών νομισμάτων.

Ωστόσο, η βελγική εταιρεία δεν παρείχε τις πληροφορίες που ζητήθηκαν, ούτε ενημέρωσε αν οι παλαιοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα νέα συστήματα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό δημοσιεύμα.

Eκπρόσωπος της Swift διευκρίνισε πως η παροχή τέτοιων πληροφοριών σε αυτήν τη χρονική περίοδο ίσως ενίσχυε περαιτέρω την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ευρωζώνη.
Στα εν Ελλάδα, το πρόγραμμα του PSI, όπως μόνο πρώτο έχει γράψει το defencenet.gr, όταν πολλά άλλα Μέσα προτιμούσαν να φλομώνουν στο ψέμα τους αναγνώστες τους, λέγοντας και γράφοντας ότι "Προχωρά το PSI", απλά έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιαο ότι πάμε σε υποχρεωτικό κούρεμα για το ποσοστό των ξένων πιστωτών που δεν θέλουν να συμμετάσχουν (είναι περίπου οι μισοί).
Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το 35% που αφορά τους "εγχώριους" ιδιοκτήτες ομολόγων (τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία), από το υπόλοιπο 65% περί τους μισούς το δέχονται και οι άλλοι το απορρίπτουν. Πάμε λοιπόν σε υποχρεωτικό "κούρεμα" το οποίο αναπόφευκτα θα θεωρηθεί "πιστωτικό γεγονός" με την αποχώρηση από την ευρωζώνη να αποτελεί θέμα εβδομάδων ή και ημερών...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Το τέλος του PSI όσο και να προσπαθεί η χούντα των Αθηνών του Παπαδήμου-Βενιζέλου Σαμαρά να το αποφύγει, δεν το γλυτώνει και το πιστωτικό γεγονός θα σκάσει  στην μούρη τους, μετά το τι θα γίνει .............

Δεν υπάρχουν σχόλια: