Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Jim Rogers: Αφήστε τις μετοχές και πιάστε τα αγροτικά προϊόντα


Μπορεί στις παγκόσμιες αγορές να επικρατεί η αβεβαιότητα, αλλά ο Jim Rogers γνωρίζει τον ένα κλάδο που θα σημειώσει κέρδη τις επόμενες δεκαετίες.

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και πρώην συνεργάτης του George Soros, δήλωσε: "Αν αγόραζα ένα πράγμα, αυτό θα ήταν αγροτικά προϊόντα''. 

Μελλοντικά θα έχουμε τεράστιες ελλείψεις στα πάντα - των γεωργών συμπεριλαμβανομένων - και πιστεύω πως η γεωργία θα είναι ένα πολύ καλό μέρος για τα επόμενα 10 -20 χρόνια'', είπε. 

Ωστόσο, ο Rogers δεν εννοεί να αγοράσουμε μετοχές του κλάδου. "Πρόσφατη έρευνα του Yale έδειξε ότι οι επενδυτές που 'έριξαν' χρήμα στα commodities έβγαλαν τα λεφτά τους κατά 300%, σε σχέση μ'αυτούς που επένδυσαν σε μετοχές - εκτός αν είσαι πολύ καλός στο να επιλέγεις μετοχές''.  

Το σκεπτικό του βασίζεται εν μέρει στις επιδόσεις των commodities τη δεκαετία του 1970. “Τότε οι οικονομίες δεν έκαναν τίποτα κι όμως τα commodities εκτοξεύτηκαν,” εξηγεί. 

Isotimia
Σημ.axinosp:Εμείς πάντως κάναμε προμήθειες καλού κακού για τρεις μήνες, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με το Ευρώ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: