Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Θα μας στείλει στο ψυχιατρείο...(Βίντεο)



Ο Γ.ΑΠ βρέθηκε στο Durban (Νότια Αφρικη), όπου συμμετείχε στο συνέδριο των Η.Ε "U.N. Climate Change Conference", ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς...
Μέχρι εδώ όλα καλά...
Έλα μου ντε που του πήραν συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα...
Όταν λέμε για όλα το εννοούμε, μόνο που με αυτά που είπε θα μας στείλει στο ψυχιατρείο και θα μας ρίξει στα χάπια...
Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο άνθρωπος καταγγέλλει ότι η παγκόσμια οικονομία και η ισχύς είναι στα χέρια λίγων, όπως ΜΜΕ, τεχνολογία ...που δεν ελέγχονται δημοκρατικά...είτε λέγονται οίκοι αξιολόγησης, είτε λέγονται CDS, είτε φοροδιαφυγή..
Λέει ότι είναι με τους αγανακτισμένους, υποστηρίζει το κίνημα κατάληψης της Wall Street...και λέει ότι πρέπει να γίνει αναδιανομή πλούτου..
Έκανε το δημοψήφισμα για να πάρουν οι Έλληνες τις τύχες και το μέλλονστα χέρια τους και για να δώσει το μήνυμα στις αγορές και στην Ε.Ε ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, αποφασίζοντας εμείς ..
Το απίστευτο είναι ότι στο τέλος επιτίθεται και κατηγορεί την Goldman Sachs

Έχω μάτια και βλέπω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν διαβάσεις καλά τι λέει εδώ και τρία χρόνια - τα ίδια λέει. Προφανώς δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι άλλο είναι να λες αλήθειες και άλλο να διαχειρίζεσαι μια κρίση που εσύ δεν προκάλεσες και αρα να παίρνεις αποφάσεις αναγκασμένος απο τα πραγματα.
Διαβασε ομιλίες του στην Σοσιαλιστική Διεθνή για να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα.