Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Ελβετική κυβέρνηση προετοιμάζεται για κατάρρευση του ευρώ..

Σύμφωνα με το Βusiness Ιnsider, η Ελβετική κυβέρνηση ετοιμάζεται για κατάρρευση του ευρώ, δήλωσε η Ελβετίδα υπουργός οικονομικών Eveline Widmer-Schlumpf. H υπουργός είπε στο Κοινοβούλιο ότι μια ομάδα εργασίας μελετάει, την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου και τα αρνητικά επιτόκια για την προστασία της Ελβετίας, από την φυγή κεφαλαίων που η κατάρρευση του ευρώ θα μπορούσε να δημιουργήσει (Handelsblatt). Ένα παλιρροϊκό κύμα του ευρώ θα ανέβαζε το ελβετικό φράγκο, θα κατέστρεφε την εξαγωγική οικονομία της Ελβετίας, και θα υποτιμούσε τον τεράστιο πλούτο της που επενδύεται σε άλλες χώρες. Ήδη τον Αύγουστο, η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας καθιέρωσε ισοτιμία του νομίσματος και ορκίστηκε να την υπερασπίσει με την εξαγορά της "απεριόριστων" ποσών ευρώ, μια ριψοκίνδυνη στρατηγική, εάν το ευρώ να καταρρεύσει... Εν τω μεταξύ οι 27 αρχηγοί κρατών συνήλθαν στις Βρυξέλλες για μια ακόμη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής της Ένωσης για να διαπιστώσει αυτή τη άπιαστη λύση στην κρίση χρέους. Στόχος: οι αλλαγές στη Συνθήκη της ΕΕ που θα επιβάλουν τη νέα θρησκεία της Γερμανίας, για την δημοσιονομική πειθαρχία σε όλα τα 27 κράτη μέλη. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με την αυτόματη επιβολή κυρώσεων. Το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων θα έχει τελικά τον έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών. (Κατά ειρωνικό τρόπο, η Γερμανία ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της ΕΕ, που παραβίασε το υπάρχον όριο του 3% του ελλείμματος και ήταν η κύρια αιτία, για τις υφιστάμενες κυρώσεις δεν έχουν ποτέ εφαρμοστεί). Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για να κρατηθεί η μετάδοση της κρίσης είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη. «Η Ευρώπη δεν ήταν ποτέ σε τόσο μεγάλο κίνδυνο», δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, λίγες ώρες πριν από τη σύνοδο κορυφής (Le Figaro). Ανησυχούσε για «τον κίνδυνο ότι η Ευρώπη θα εκραγεί» και υπογράμμισε ότι επείγει να βρεθεί συμφωνία, επειδή μένουν μόνο μερικές εβδομάδες για να πάρουν τις αποφάσεις. Κάλεσε για περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερη πειθαρχία, και περισσότερη διακυβέρνηση εντός της ευρωζώνης. "Η συμφωνία την Παρασκευή είναι ζωτικής σημασίας», είπε. "Δεν θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία."

 Έχω μάτια και βλέπω
Σημ.axinosp:Προσπαθούν να καταρρεύσουν την Ευρωζώνη όσο το δυνατόν ελεγχόμενα , για να δημιουργήσουν μαζί με την επικείμενη κατάρρευση του δολαρίου, το Παγκόσμιο νόμισμα και την Παγκόσμια Οικονομική διακυβέρνηση.
Μόνο που δεν έχουν βάλει μέσα τον παράγοντα Έλληνες, ας πρόσεχαν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: