Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Στον Γοργοπόταμο συνεργάστηκαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη»


«Στον Γοργοπόταμο συνεργάστηκαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη»

«Κόκκινη γραμμή» χαρακτήρισε το θέμα της δανειακής σύμβασης ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και τόνισε ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση».

«Εγώ έχω κάνονα πίστεως Δεν αλλάζω τις αρχές μου. Είναι λάθος της ΝΔ η συμμετοχή σε αυτή την κυβέρνηση αλλά και το να στηρίξει τη δανειακή σύμβαση», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό, υπογραμμίζοντας πως «αν η ΝΔ είχε τηρήσει τα όσα είπε στο Ζάππειο 1 και 2, δεν θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης στο μέλλον ενός νέου φορέα, χωρίς ιδεολογικά στεγανά που θα πηγαίνει κόντρα στην παράδοση, όπως είπε, της χώρας στους δανειστές.

«Αν υπάρχει μια συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. προκείμενου να υπηρετήσουν μια κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο, παραδείγματος χάρη, η οποία θα υπογράψει τη δεύτερη δανειακή σύμβαση και θα παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει ένα ευρύ μέτωπο, το οποίο δεν θα έχει ιδεολογικά στεγανά που θα συνεργαστεί με μια κάθοδο στην πολιτική εναντίον αυτής της άποψης», υπογράμμισε.

«Εγώ είμαι δεξιός, άλλα όταν οι επιλογές είναι εθνικές, όταν βλέπουμε περίεργους συσχετισμούς δυνάμεων μη ιδεολογικούς, η απάντηση θα πρέπει να είναι ανάλογη», τόνισε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Στον Γοργοπόταμο συνεργαστήκανε ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη για να τον ρίξουν».

Tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: