Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

"Παρεξήγηση", λέει τώρα ο Mesut Yilmaz

Ο Mesut Yilmaz δήλωσε ότι τα όσα δημοσιεύτηκαν σε κάποιες εφημερίδες, ήταν απλώς μια «παρεξήγηση».
 «Το άρθρο είναι εντελώς διαστρεβλωμένο», δήλωσε ο Yilmaz σε δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προτού μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, αρκετές εφημερίδες δημοσιεύουν σήμερα σχόλια του Yilmaz για κάποια κρατικά μυστικά, απόρρητα κονδύλια, για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ και για πυρκαγιές σε δάση.
 «Έκανα τις απαραίτητες δηλώσεις σήμερα το πρωί. Νομίζω ότι οι Έλληνες φίλοι βιάστηκαν να αντιδράσουν», δήλωσε.
 Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Παρεξήγηση οι πυρκαγιές, σιωπή για τις βολές πυροβόλων από Τουρκικά πλοία δίπλα από την Κυπριακή εξέδρα γεώτρησης. Ωραία αρχίζει το 2012 με την Τουρκία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: