Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Στον Παπαδάκη ο Καζάκης..


Πλέον η φωνή του ακούγεται καθημερινά!
Αφορμή για την σημερινή του παρουσία είναι η έκδοση του βιβλίου του με τίτλο <Ελληνική πομπηία> που είναι όλα τα άρθρα του ποντικιού συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο. Αξίζει να το διαβάσουμε για να δούμε αν επιβεβαιώθηκε ή όχι. Μάθημα στους κολλημένους τηλεθεατές που φοβούνται να ξεστομίσουν την λέξη στάση πληρωμών:"Με βάση το διεθνές δίκαιο όταν ένα κράτος δεν μπορεί να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή και να εγγυηθεί την ευημερία τον πολιτών, τότε έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αθέτηση πληρωμών. Εγώ προτείνω εθνικό νόμισμα αλλά όχι μια δραχμή που θα την Ελέγχουν οι ξένοι"

anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια: