Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΕΠΑΜ) 20/12/2011

0.42.23:-Σας δίνω το λόγο μου το επόμενο διάστημα θα σας εκπλήξουμε, με δράσεις και μορφές αντίδρασης μαζικού χαρακτήρα τέτοιες,που θα εκπλαγεί πολύς κόσμος. Kάποιοι θα εκπλαγούν ευχάριστα και αυτή θα είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κάποιοι άλλοι θα εκπλαγούν δυσάρεστα, να τους προετοιμάσουμε μην τους πιάσει κανένα καρδιακό,... θα δείτε ότι θα βρούμε τρόπους, υπάρχουν ιδέες... θα δείτε τέτοιες εκπλήξεις το αμέσως διάστημα!! Δημ. Καζάκης

1 σχόλιο:

χριστινα είπε...

Καλημερα γιωργο εδω χριστινα ενημερωσε με για 30/12 να αρχισω μα μαζευω και να ενημερωσω και αλλους εδω στο θησειο