Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυση κατά της Τουρκίας για τους εμπρησμούς από τον δήμο ΖαχάρωςΜήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές του 2007 στην περιοχή της Ζαχάρως, αποφάσισε να υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλος στο ΙΟΝΙΟΝ FM.

«Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του αιώνα από τις πυρκαγιές»
 είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

«Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, εμείς έχουμε και θεσμική, αλλά και ηθική υποχρέωση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μην ξεχνάτε είπε, πως είχαμε τόσους νεκρούς».
Πρόκειται για μία κίνηση η οποία είναι ελάχιστη που μπορεί να υπάρξει σε σχέση με την διεκδίκηση από τους δήμους των περιοχών που έχουν πληγεί από την δράση των πρακτόρων της ΜΙΤ.
Η Ρόδος, η Κρήτη, η Ικαρία, η Θάσος και άλλα τόσα νησιά και περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας στις οποίες οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν στις εκθέσεις τους ότι είχαν εμπρηστική δραστηριότητα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να υπερασπίσουναυτό που οι φοβικοί και αλλοτριωμένοι Ελληνες πολιτικοί δεν τολμούν να πράξουν.
Και βέβαια να σημειώσουμε ότι την επομένη των συγκλονιστικών αποκαλύψεων για τους εμπρησμούς της ΜΙΤ είχαμε την "θερμή" και εκτός κάθε πρωτοκόλλου επικοινωνία του Δ.Αβραμόπουλου με τον Α.Νταβούτογλου.
Φαντάζεστε να υπήρχαν αποκαλύψεις στην Τουρκία για δράση Ελλήνων εμπρηστών στα τουρκικά δάση, τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να συνομιλεί εκτός πρωτοκόλλου, σα να μην τρέχει τίποτα με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών σε μία σκηνή "by the way" από την επίσκεψη του τελευταίου σε φυλάκια στον Έβρο;
Ούτε καν τηλεφωνική γραμμή στην Τουρκία δεν θα έβγαινε!
Αλλά άμα φοβάσαι και τον ίσκιο σου, δεν έχεις άλλα όπλα πέρα από την γλώσσα σου. Για γλύψιμο...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Οι οσφυοκάμπτες σαν τον Αβραμόπουλο ζουν και βασιλεύουν στην Ελληνική πολιτική σκηνή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: