Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!!!


ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ένα κλικ πιο κάτω σε σχέση με την τελευταία συνέντευξή του στο Mega σήμερα ο Χρυσοχοίδης. Απέφυγε τα πολλά - πολλά για τον Παπανδρέου, ήταν ωστόσο έντονα επικριτικός για το Μνημόνιο και όσους θέλουν να επιστρέψουν στη... δραχμή. "Έπρεπε να αποφύγουμε το Μνημόνιο" είπε και κατηγόρησε "όσους θέλουν να επιστρέψουμε στη δραχμή , θέλουν κρέμασμα"! Θέλετε κι άλλα;
Φίμοτρο
Σημ.axinosp:Το ποιος θα κρεμάσει ποιον, Μιχαλάκη κοντός ψαλμός .........

Δεν υπάρχουν σχόλια: