Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συντονισμένη παρέμβαση: Η τελευταία επέμβαση πριν ο ασθενής πέσει σε κώμα;

Χθες υπήρξε μια ‘συντονισμένη’ παρέμβαση έξι μεγάλων κεντρικών τραπεζών με στόχο να αποκαταστήσουν τη ρευστότητα στις αγορές. Πρόκειται για μια κίνηση που ενθουσίασε τις αγορές αλλά στην ουσία επιχειρεί να κρύψει ένα τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει. Οι δείκτες ρευστότητας βρίσκονται στα επίπεδα που βρίσκονταν το 2008 πριν η παγκόσμια οικονομία καταρρεύσει. Και τότε η Fed έχει οργανώσει και πάλι μια τέτοιου είδους παρέμβαση και λίγο αργότερα οι αγορές κατέρρευσαν υπό το βάρος της Lehman Brothers. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά το ρόλο της Lehman ανέλαβε μια μεγάλη γαλλική τράπεζα.

Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί λύση για το πρόβλημα της κρίσης χρέους. Αντιθέτως δημιουργεί πολλές αρνητικές σκέψεις. Πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι η Ευρώπη έχει χάσει τον έλεγχο και ούτε η ΕΚΤ, ούτε η Γερμανία, ούτε το ΔΝΤ αλλά ούτε και το EFSF μπορούν να σώσουν τη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η Γερμανία έχει ήδη ετοιμάσει την απαραίτητη νομοθεσία που θα επιτρέπει την έξοδο μιας χώρας από το ευρώ αλλά όχι από την ευρωζώνη και ότι η πρώτη που αναμένεται να κάνει χρήση της νομοθεσίας αυτής είναι η ίδια!

Η παρέμβαση δεν κατάφερε τίποτα, παρά μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο στην Ευρώπη πριν τα πράγματα γίνουν τραγικά.

Capital

Σημ.axinosp:Ούτε μια μέρα δεν κράτησε ο θρίαμβος από τα παπαγαλάκια για τις ενέσεις ρευστότητας από τις 6 Κεντρικές Τράπεζες, από σήμερα μία από τα ίδια, για να μην σου πω χειρότερα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: