Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Να αναλάβει η ΕΕ τον έλεγχο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων στην Ελλάδα, ζητά Γερμανός βουλευτής - "Η Αθήνα κωλυσιεργεί"


Έντονη κριτική στην Ελλάδα, με αιχμή την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ασκεί ο H. Michelbach, Γερμανός βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού της Καγκελαρίου A. Merkel.
Σύμφωνα με τον βουλευτή, οι προσπάθειες της Ελλάδας στο σκέλος των αποκρατικοποιήσεων δεν επαρκούν και για το λόγο αυτό προτείνει να αναλάβει τον έλεγχο του προγράμματος η ΕΕ.
"Η Ελλάδα δεν μπορεί να αναμένει στήριξη από τους Ευρωπαίους μονίμως, ενώ η ίδια έχει κάνει ελάχιστα. Είναι γεγονός ότι κωλυσιεργεί", δηλώνει χαρακτηριστικά.
"Η Αθήνα πρέπει να προσέξει να μην χάσουν οι Ευρωπαίοι την υπομονή τους", προσθέτει.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Άμα δείτε Γερμαναράδες αποκρατικοποιήσεις να μου σφυρίξετε κλέφτικα  !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: