Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Στις 8 Απριλίου οι εκλογές


Στις 8 Απριλίου λένε οι έγκυρες πληροφορίες του Reporter οτι θα γίνουν οι εκλογές. Τουλάχιστον έτσι προγραμματίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα. Η λογική πίσω απο την επιλογή αυτής της ημερομηνίας, είναι απλή: 
Στις 12 Μαρτίου πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα που λήγουν και θα μας χρειαστούν 15 δις. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν εγκριθεί οι εκταμιεύσεις απο την τρόικα. Αν οι εταίροι έχουν δώσει τα λεφτά και πληρωθούν τα ομόλογα, τα κόμματα είναι έτοιμα να αναλάβουν ξανά τη διαχείριση της χώρας (τρομάρα μας). Αν δεν τα έχουν δώσει τα λεφτά, η κυβέρνηση Παπαδήμου θα αναγκαστεί να αναγείλει την πτώχευση. Η πτώχευση θα προκαλέσει άμεσα κατάρρευση της κυβέρνησης Παπαδήμου και εκλογές με τα δυο κόμματα να διεκδικούν την σωτηρία της χώρας που θα στηριχθεί στο τύπωμα φρέσκιας δραχμής. 
Μέχρι λοιπόν να δούν τι θα γίνει με την εκταμίευση της δόσης μαμούθ των 89 δισ ευρώ που περιμένουμε τον Μάρτιο, τα δυο κόμματα ούτε να το σκεφτούν δεν θέλουν να προκαλέοσυν εκλογές. Προτιμούν να χρεωθεί ο Παπαδήμος την διαφαινόμενη πτώχευση (που τα δυο μεγάλα κόμματα θα έχουν προκαλέσει αντιδρώντας σε κάθε μεταρρύθμιση) και να επανέλθουν ώς εθνοσωτήρες μοιράζοντας αφειδώς δραχμές, παρά να αναγκαστούν να χρεωθούν το πολιτικό κόστος των μεταρρυθμίσεων  ή την πτώχευση. 
Reporter
Σημ.axinosp:Αντέχουν τα ταμιακά διαθέσιμα του Ελληνικού Κράτους μέχρι Μάρτη ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: