Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Μay (Capital Economics): Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να χρεοκοπήσει...

Την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να χρεοκοπήσει εκφράζει ο Ben May, αναλυτής της Capital Economics.
"Η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα και θα δεχθεί νέες πιέσεις να επιβάλλει περισσότερη λιτότητα. Αυτό σημαίνει ότι η χώρα ίσως ήρθε η ώρα να αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να χρεοκοπήσει", τονίζει χαρακτηριστικά ο May.
"Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα είναι βαθύτερη από ότι κυβέρνηση και τρόικα εκτιμούν", προσθέτει ο ίδιος.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Μα τι λέει το άτομο....Λεφτά υπάρχουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: