Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Στην Citibank Ελλάδος υλοποιούν τεστ προσομοίωσης με επιστροφή στην δραχμή

οι Γαλλικές τράπεζες μεταφέρουν καταθέσεις στην Γαλλία και οι διεθνείς τράπεζες τεστάρουν μοντέλα με νέα δραχμή ή νότιο ευρώ – Μήπως κάτι δεν πάει καλά;

Περίεργα φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη στον τραπεζικό κλάδο που τουλάχιστον προκαλούν ανησυχίες.
Στην Ελλάδα δεν θέλουμε και δεν επιθυμούμε την επιστροφή μας στην δραχμή και ορθά.
Ωστόσο όλοι οι ξένοι προετοιμάζονται υλοποιώντας τεστ προσομοίωσης στο ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδος στην δραχμή.

Ορισμένα φαινόμενα είναι ανησυχητικά.
Η Citibank Λονδίνου έχει ζητήσει από την Citibank Ελλάδος να εκπονήσει τεστ προσομοίωσης στην περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στην νέα δραχμή.
Τα τεστ αυτά υλοποιούνται με στόχο να εξακριβώσουν την προετοιμασία της τράπεζας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ταυτόχρονα να αξιολογήσουν αντιδράσεις.
Οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες από Barclays έως τις μεγάλες Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες έχουν υλοποιήσει stress tests με πιθανά σενάρια μεταβατικού νομίσματος στην Ελλάδα.
Π.χ. η ICAP ήδη έχει κάνει πολλές δοκιμές στα τεχνικά συστήματα της ώστε να εξακριβώσει το κατά πόσο θα επηρεαστεί από την έλευση ενός νέου….παλαιού νομίσματος.
Οι Γαλλικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα κατά κόρο και εξακολούθηση μεταφέρουν καταθέσεις ελλήνων στην Γαλλία με το πρόσχημα της μεγαλύτερης ασφάλειας.
Όλα αυτά τι δείχνουν; Ότι κάτι δεν πάει καλά ότι ακόμη και όλες αυτές οι κινήσεις να λειτουργούν απλά και μόνο ως προληπτικός μηχανισμός το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση πλέον έχει καταστεί πολύ σοβαρή.
Όταν μια τράπεζα έστω και προληπτικά προετοιμάζεται για επιστροφή της Ελλάδος στην νέα δραχμή το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα επενδύσει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Χριστουγεννιάτικα με κατοχική δραχμή ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: