Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι κλέφτες μπήκαν στο μαντρί και…άρμεξαν τα πρόβατα!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα συμβάν που εκ πρώτης όψεως προκαλεί άφθονο γέλιο, όμως με μια δεύτερη ανάλυση όσο και αν φανεί υπερβολικό φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με αντίστοιχες από την εποχή της Κατοχής.
 Όλα συνέβησαν προ ημερών σε χωριό κοντά στη Βόνιτσα, όταν ένας κτηνοτρόφος αντίκρισε παραβιασμένη την πόρτα που οδηγούσε στο μαντρί με τα πρόβατά του.
Αμέσως το μυαλό του πήγε στο κακό νομίζοντας ότι επρόκειτο για ζωοκλοπή, κάτι που τελικά δεν ίσχυε καθώς διαπίστωσε ότι δεν έλειπε κανένα πρόβατο.
Στη συνέχεια όμως, αυτό που αντιλήφθηκε ότι είχε συμβεί δεν το χωρούσε με τίποτα ο ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, στο μαντρί όντως είχαν μπει άτομα, τα οποία «έκλεψαν» το γάλα από τα ζώα.
Συγκεκριμένα, άρμεξαν όλα τα πρόβατα, ενώ όπως αποδείχθηκε η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που άφησαν μια καρδάρα με γάλα ως «δώρο» στον έκπληκτο κτηνοτρόφο.
 Αναμφισβήτητα είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό, αν και κάτι μας λέει πως από εδώ και στο εξής στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων δε θα πρέπει να σαστίζουμε…
agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια: