Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση παραδέχεται το ναυάγιο του PSI - Μαύρα σύννεφα..

Επίσημα διαρρέεται από την κυβέρνηση ότι συμφωνία για το PSI, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τουλάχιστον βάσει αυτών που προτείνουν οι δανειστές στις συνομιλίες ΥΠΟΙΚ με το κλιμάκιο των τραπεζιτών υπό τον Τσάρλς Νταλάρα

Ως αιτιολογικό προβάλουν το "Μη συμβατό με τις διακρατικές συμβάσεις, που έχει υπογράψει η Ελλάδα στο πλαίσιο του μνημονίου το αίτημα που κατέθεσαν οι ιδιώτες πιστωτές, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, για το πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και σύμφωνα με το οποίο θα έχουν το ίδιο καθεστώς προτιμώμενου πιστωτή με τα δάνεια του επίσημου τομέα, δηλαδή με τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί στο πλαίσιο του μνημονίου!

Με απλά λόγια οι τράπεζες έθεσαν ως προϋπόθεση ότι τα νέα ομόλογα θα έχουν περίπου το ίδιο πιστωτικό καθεστώς με αυτό των δανείων του επίσημου κρατικού τομέα, δηλαδή θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και θα έχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις!

Επιβεβαιώνεται έτσι απόλυτα το defencenet.gr που τόσο σήμερα όσο και τις προηγούμενες ημέρες είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει "κόμπλα" στο ζήτημα.

"Η πρόταση αυτή δεν μπορεί παρά να απορριφθεί, καθώς σύμφωνα με την υφιστάμενη δανειακή σύμβαση προτιμώμενος πιστωτής είναι μόνον τα κράτη της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ" είπε στο defencenet.gr κυβερνητικό στέλεχος, αλλά η συνολική αλήθεια είναι ότι εκτός από την μετατροπή των χρεών σε σε ευρώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως η εγγύηση που ζητούν του EFSF, το επιτόκιο κλπ.

Άρα με την υπάρχουσα προοπτική "κούρεμα" 50% δεν μπορεί να υπάρξει, άρα τινάζεται στον αέρα όλο το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει η τρόϊκα και βάσει του οποίου έχει καταρτιστεί ο προϋπολογισμός της χώρας. Βασικά, όμως το κύριο πρόβλημα είναι ότι αν ναυαγήσει το PSI, τότε η ολική και μη ελεγχόμενη χρεοκοπία θα απέχουν "μία ανάσα"...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:"η ολική και μη ελεγχόμενη χρεοκοπία θα απέχουν "μία ανάσα"...αει στα διάολο καύλωσα βραδιάτικα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: