Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Καζάκη στα παπαγαλάκια


Απάντηση καταπέλτης στα Παπαγαλάκια που τον κατηγορούν για το μεταναστευτικό. Ο Δημήτρης Καζάκης δίνει μια απάντηση σε όσους νομίζουν ότι ανοιχτά σύνορα εκφράζουν το εργατικό κίνημα και την μεσαία τάξη. Συγκεκρικένα είπε: "Τα ανοιχτά σύνορα είναι μόνο για τους τραπεζίτες, τους επενδυτές και το κεφάλαιο!¨" "O δωσιλογισμός δεν έχει χρώμα είναι και στην αριστερά". "Ο λαός ποτέ δεν έθεσε θέμα εθνικού διχασμού"Σεισάχθεια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη διάβασε αυτό, λέει και για σένα :

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/12/stagonidia-sti-sxoli-euelpidon.html

Επίσης, για τους λαθρομετανάστες, που θέλετε να τους εξισώσετε με τους Έλληνες (ανεβάζοντας αυτούς και κατεβάζοντας εμάς τους Έλληνες) δεν έχεις να μας πεις κάτι Καζάκη ; Πώς έχουν επηρεάσει την ελληνική οικονομία ; Μπαίνουν ή βγαίνουν λεφτά στη χώρα εξ αιτίας τους ;