Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Βατερλό στα έσοδα το Νοέμβριο

Του Σπύρου Δημητρέλη

Άκρως απογοητευτική ήταν η πορεία των κρατικών εισπράξεων τον Νοέμβριο, αφού σύμφωνα με τα πρώτα, ανεπίσημα στοιχεία, σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση 13,3%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Υπολογίζεται ότι τα καθαρά έσοδα του προϋπολογισμού ανήλθαν στα περίπου 3,74 δισ. ευρώ, όταν πέρσι το αντίστοιχο ποσό είχε ξεπεράσει τα 4,3 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι εντός του Νοεμβρίου εισπράχθηκαν δυο δόσεις της έκτακτης εισφοράς (δεύτερη και τρίτη) λόγω απεργίας των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών τον Οκτώβριο καθώς και ένα μέρος από το ειδικό τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν ότι η αρνητική πορεία των εσόδων το Νοέμβριο οφείλεται και στην υψηλή περυσινή βάση σύγκρισης καθώς τον Νοέμβριο του 2010 είχαν εισπραχθεί μεγάλα ποσά από τη ρύθμιση περαίωσης.

Σε επίπεδο ενδεκαμήνου, τα δημόσια έσοδα μόλις και μετά βίας φτάνουν τα 43 δισ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι παρουσιάζουν πτώση κατά 5%, σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις του προϋπολογισμού. Στην ουσία, το αρνητικό αυτό στοιχείο, είναι προαναγγελία ότι το φετινό έλλειμμα θα ξεπεράσει τον στόχο του 9% του ΑΕΠ, που έθεσε ως ανώτατο όριο, πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση, μέσω του τελικού κειμένου του προϋπολογισμού του 2012.

Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Το Δεκέμβρη να δείτε τι Βατερλό έχει να γίνει με τα έσοδα, με την ανεργία και με το κλείσιμο επιχειρήσεων!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΑΓΓΕΛΙΑΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΜΠΕΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ ΟΥΤΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑΟ Δεκέμβρης είναι ο μήνας όπου το κράτος και η αστυνομία έχουν κάθε λόγο να πανικοβάλλονται. Ειδικά φέτος που ακροδεξιοί και φασίστες έκατσαν στα υπουργικά έδρανα μιας κυβέρνησης που θυμίζει την εμφυλιακή κυβέρνηση του 1947.

Τρία χρόνια ακριβώς, μετά τη δολοφονία του Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν απρόκλητα στον πάντα ανοικτό κοινωνικό χώρο του νοσοτρος, χωρίς καμιά αιτιολογία ρίχνοντας δήθεν διερευνητικές ματιές και παρατάχθηκαν στις σκάλες καταλαμβάνοντας το χώρο για ώρα. Εκείνη τη στιγμή στο νοσοτρος ήταν ελάχιστα άτομα, αφού οι περισσότεροι είχαμε πάει στα προπύλαια για την μαθητική πορεία.

Ο Ελληνικός καπιταλισμός, αφού συγκέντρωσε όλες τις εφεδρείες του , κεντρώους εθνοδημοκράτες σοσιαλιστές, φιλελευθέρους, συντηρητικούς, ακροδεξιούς , φασίστες ετοιμάζει ολομέτωπη επίθεση στην κοινωνία και στο αναδυόμενο από αυτήν αμεσοδημοκρατικό κίνημα, καθιστώντας σε κατάσταση εξαίρεσης: τους εργάτες της ελληνικής χαλυβουργίας, αλλά και όλους τους εργαζόμενους,, τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους, τους κατειλημένους χώρους την πλατεία συντάγματος, τα στέκια ρήξης και αμφισβήτησης, όλη τη νεολαία.ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕΤο κράτος ετοιμάζεται να ξαναδείξει το αιματοβαμμένο του πρόσωπο κηρύσσοντας πόλεμο ενάντια στην κοινωνία.

Η οργάνωση της αντίστασης πρέπει να είναι συνειδητή και ενδελεχής.

Το πιο αποτελεσματικό το πιο μεγάλο όπλο μας πρέπει να είναι η επαναδημιουργία κοινωνικών δεσμών και είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αυτή που θα σαρώσει τα δεκανίκια του κρατισμού και της καταστολής.

Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και μας στήριξαν.