Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι πάντες, πλην Ελλήνων, βλέπουν την καταστροφή μας!Όταν ένας λαός είναι σε τροχιά καταστροφής, είναι πάντα ο μόνος που το αντιλαμβάνεται τελευταίος.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα απλούστατα, γιατί αν το αντιλαμβανόταν ενωρίτερα θα άλλαζε την τροχιά και θα απέφευγε την καταστροφή του. Δυστυχώς όμως, είναι έμφυτο σε κάθε άνθρωπο και κατ’ επέκταση σε κάθε λαό να πιστεύει στις βολικές καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις του καθεστώτος του, παρά στις ξεσηκωτικές «αιρετικές» και άβολες (γιατί απαιτούν θυσίες) φωνές που τον προειδοποιούν.Φυσικά μεγάλο ρόλο στην καταστροφή, παίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ (και γενικά η όλη προπαγάνδα του καθεστώτος) που λειτουργούν με γνώμονα τα κατεστημένα συμφέροντα. Αν είχαμε την ελάχιστη σωστή ενημέρωση, προφανώς θα είχαμε επαναστατήσει και θα είχαμε αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε.Ό,τι κάνει το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν επαρκεί. Αφού να φανταστείτε πως, εκτός από ξένους παράγοντες, ακόμα και οι ίδιοι οι άνθρωποι του καθεστώτος εντυπωσιάζονται και απορούν, ακόμα και δημόσια, γιατί δεν αντιδρούμε με όλα αυτά που μας συμβαίνουν!!!
Πρώτοι που βλέπουν την καταστροφή μας είναι οι ίδιοι οι δανειστές που αρνούνται να μας δανείσουν, γιατί δεν θα έχουμε την οικονομική δυνατότητα να επιστρέψουμε τα δανεικά. Εμείς όμως δεν θέλουμε να το βλέπουμε αυτό.
Δεύτεροι έρχονται οι ίδιοι οι «σύμμαχοί» μας στην ΕΕ. Ούτε αυτοί μας βοηθούν, αν δεν τους παραχωρήσουμε εντελώς την Εθνική μας Κυριαρχία, ώστε να εξασφαλιστούν και να κάνουν ό,τι θέλουν, πάνω στις περιουσίες μας. Εμείς και πάλι, ούτε αυτό το συνειδητοποιούμε.
Τρίτοι έρχονται διάφοροι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες, διεθνή ΜΜΕ και χώρες, οι οποίοι προετοιμάζονται ήδη για να μετριάσουν τις συνέπειες σε βάρος τους, από την δική μας κατάρρευση. Ούτε αυτό μας ανησυχεί και μόνο εμείς δεν ετοιμαζόμαστε, αλλά περιμένουμε να μας σώσει ο κάθε Παπαδήμος.
ΠΗΓΗ: hassapis-peter
Σημ.axinosp:Όταν θα τους πάρουν όμως χαμπάρι και καταλάβουν το πόσο μαλάκες τους έπιασαν, βάρδα μην βρεθεί κανένας πολιτικός ή δημοσιογράφος μπροστά τους, γιατί δεν θα βγει ζωντανός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: